Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Kaufland organizează a 16-a editie a „Târgului de bunătăți românești” – în weekend în București

0

O nouă ediție a „Târgului de bunătăți românești are loc în weekend în București

Începând de vineri, 19 mai, și până duminică, 21 mai, va avea loc o nouă ediție a „Târgului de bunătăți românești” în București. Târgul se va desfășura în parcarea magazinului Kaufland de pe șoseaua Pantelimon nr. 244 – 246, sector 2, zona Electroaparataj și va fi deschis în intervalul orar 9:00-18:00, de vineri până duminică inclusiv.

La târg, bucureștenii vor putea degusta și achiziționa o gamă variată de produse 100% autohtone, direct de la producătorii locali, printre care se numără:

  • Bragă
  • Pălincă de prune, pere
  • Vișinată, afinată, țuică în sticle lucrate manual
  • Miere și produse apicole
  • Brânzeturi și alte produse lactate proaspete
  • Dulciuri de casă
  • Obiecte și decorațiuni artizanale
  • Gablonzuri și bijuterii din pietre semiprețioase
  • Preparate cu specific regional de tipul Kürtős kalács

Targ de bunatati romanesti

Prin această serie de târguri, care a ajuns la a 16-a ediție la nivel național, Kaufland susține producătorii autohtoni, oferindu-le în mod gratuit spațiu de vânzare și logistica necesară, pentru ca aceștia să-și poată aduce produsele și mai aproape de români.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în șapte țări și o rețea de 115 magazine în România. Kaufland România este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare încredere la secțiunea Categoria locală, potrivit studiului Trusted Brands al Reader’s Digest. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.kaufland.ro.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.