Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JobShop®, cel mai mare eveniment naţional de carieră, acum la Timișoara

0

BEST Timişoara organizează JobShop®, unul dintre cele mai mari evenimente de carieră pentru studenţi intre 20 şi 26 aprilie la Centrul Regional De Afaceri din Timişoara din campusul universitar. Evenimentul îşi propune să aducă studenţii universităţii mai aproape de viitori lor angajatori din cadrul companiilor şi să le acorde acestora oportunitatea de a-şi însuşi diferite abilităţi care le vor fi folositoare în carierele acestora.

Deschiderea oficiala va avea loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara în data de 20 aprilie la ora 11:00. Activităţile ce se vor desfăşura în zilele de eveniment vor fi training-urile, prezentările “Cariere de succes”, prezentările “Zoom pe companie”, testările lingvistice și interviurile.

Studenţii vor putea lua parte la prezentări de burse de studiu și se vor putea înscrie pentru a participa la atelierele tehnice sau vizitele la companii programate pentru ultimele zile ale evenimentului. Cele două zile de stand se vor desfăşura în zilele de 22 şi 23 aprilie unde vom avea peste 30 de companii printre care: Microsoft, Hella, Attos, RapidSolution, Infobest, Movidius.

JobShop® este cel mai mare eveniment naţional de carieră a cărui tradiție este dusă mai departe an de an de către BEST Timisoara. Ceea ce diferențiază JobShop® de alte târguri de job-uri obișnuite este faptul că noi, în calitate de studenți, ne implicăm în organizarea lui din dorința de a oferi noi oportunități în vederea formării unei cariere, tuturor absolvenților și studenților din mediul tehnic.

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie internaţională, nonprofit, prezentă în 94 de orașe din 32 de țări europene. BEST Timişoara a prins viaţă în primăvara anului 1991, la iniţiativa unui grup  de studenţi entuziaşti, dornici de a profita din plin de anii de studenţie şi oportunităţile  pe care aceştia le oferă.

BEST Timisoara - JobShop 2013 - Event Poster

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.