Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JAZZ și România. Știați că…?

0

1. Jancsy Körössy a fost primul mare muzician de jazz din Romania.

2. Johnny Răducanu a fost numit ”Mr Jazz de România” de către criticul american Leonard Feather.

3.”Remember 26” a fost singura formație de dixieland autentic din Romania, creată de Alin Constantiu.

4. Cei mai cunoscuți naiști de jazz sunt români: Cătălin Tarcolea și Damian Drăghici.

5. Medicul clujean Ion ”Pitty” Vintilă are cea mai mare colecție de discuri, partituri, cărți de jazz din țară?

6. Virgil Mihaiu este este primul est-european cooptat în colegiul redacţional multinațional al publicaţiei pivot a jazzologiei mondiale – Down Beat – din 2001.

6. UNESCO a proclamat 30 aprilie ca „Ziua Internaţională a Jazzului”.

IJD_Final

Oraşul Cluj-Napoca va fi prezent pe harta internaţională a muzicii Jazz în data de 30 Aprilie 2013, alături de muzicieni şi fani din peste 200 de oraşe de pe toate continentele, care vor sărbători International Jazz Day, un eveniment desfăşurat la nivel global sub patronajul UNESCO.  Cei care vor vor da ritmul acestei celebrări internaţionale la Cluj-Napoca, pe 30 Aprilie, sunt Budapest Jazz Orchestra şi Elena Mîndru Quintet ft. Mood Quartet.

CLUJ can JAZZ! 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.