Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invitatie la BULZAI pe 7 ianuarie @incubator107

0

E clar, incubator107 cam întinde coarda! Hai să fim BULZAI la început de an pe 7 ianuarie de la 8 seara și până-n zori, la Popa Nan 82. Scrie-ne la noi@incubator107.com ca să-ți arcuim o invitație. Donează-ne 20 lei fioroși ca să îmblânzim dările. De vii cu merinde, noi venim cu licorile.

Nocturna îți întinde-o cursă – de vrei, vii; de vii, vai de tine! Te luăm pe sus, te închidem în taraba cu jocuri și-n vorbitorium. Jucător și orator te faci și-n 2012 te punem să tragi. Te lăsăm să te refaci și-n Feng Shui devii dibaci. Doar atât și te-a luat Gaia: magie cu cărți, chiromanție și pe Morse îl învârți.

Asta mai lipsea – să ne facem haiduci – pornim caravana incubator107 cu ștafeta țintită spre Iași. De câștigi la concursul de Darts, vii cu noi! Primim donații de la ăi mai avuți pentru drumul lung, friguros și anevoios din 21-22 ianuarie.

Ambuscadă cu ceai, cafea, licori energizante și amuzante. Te căutăm prin buzunare de ne-ai adus merinde, de nu, îți dăm numai pâine cu sare. În fuga cailor, te ia pe sus maestrul aikido Florin Popescu. Petra Acker și prietenii îți iau piuitul și-apoi te torturăm cu amintirea verii târzii. De ai talent, spune-acum! Hai lasă vrăjeala și treci la croșetat, la dansat și la înviorat.

Pelerinaj în incubator107 – începe-n taină teatrul labirint. Răsare soarele, pâș pâș și tu tot zâmbești. Ai căutat-o cu lumânarea. Învață de la noi și întinde-te mai mult decât ți-e plapuma. Noapte bună – Bună dimineața!

hai sa ne intindem,patricia si incubator107

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.