Invitație la “Breakfast cu Andrei”

0

Andrei RosuAndrei Roșu, românul care a alergat 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente într-un an şi 217 zile, record inregistrat de Cartea Recordurilor si speaker la două ediții TEDx, a terminat pe 2 martie 2013, ultra-triatlonul Florida Double Iron (înot 7,6 km, mers pe bicicletă 360 km, alergare 84,4 km), unde a susţinut cauza Pădurii Copiilor.

La întoarcerea sa, Andrei te invită la un mic dejun energizant ca să îți împărtășească din experiența lui de la ultra-triatlonul din Florida, ca să îți vorbească despre visuri, motivaţie şi cum să îți atingi scopurile.

De ce să participi? Îl vei putea cunoaşte pe Andrei în persoană, vei face networking cu alţi alergători, vei vedea imagini în exclusivitate de la competiția din Florida. În plus, „întâlnirile cu oameni remarcabili şi evenimentele […] speciale ne scot întotdeauna din zona noastră de confort și ne fac să ne gândim dincolo de noi înșine” – (“Cum să devii o persoană cu influență” – John C. Maxwell și Jim Dornan)

Evenimentul va avea loc pe 22 martie 2013, între orele 7:00 și 9:00 dimineața, la Athénée Palace Hilton București. Locurile sunt limitate. Înscrierea se face în baza unei donații pentru Pădurea Copiilor. Mai multe informații despre înscrieri pe www.viitorplus.ro/breakfastcuandrei .

Pădurea Copiilor este o campanie a asociației ViitorPlus, care își propune să planteze câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România, pentru ca atunci când vor creşte şi copiii noştri vor avea nevoie de aer curat!

Pentru a afla mai multe despre Andrei şi Pădurea Copiilor, te aşteptăm la „Breakfast cu Andrei”!

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.