Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Investment-Ready Warm-up a ajuns la a doua editie in Romania

0

Programul de accelerare pentru antreprenori cu idei de impact revine in Bucuresti pe 26 februarie 2014.

hub zurich

Cea de-a doua editie a seminarului Investment-Ready Warm-up se va desfasura in Impact HUB Bucuresti, si va reuni antreprenori inovatori si investitori, cu scopul de a oferi antreprenorilor sansa de a participa la Investment-Ready Academy, in Viena.

Programul Investment-Ready este sectionat in doua etape: Investment-Ready Warm-up si Investment-Ready Academy. Sesiunea de Warm-up reprezinta un workshop intensiv in urma caruia antreprenorii au sansa sa se familiarizeze cu o parte dintre conceptele Investment-Ready Academy.

„Investment-Ready Warm-up se afla deja la a 3-a editie (la nivel international) si, cu fiecare workshop in parte, ne bucuram tot mai mult sa ajutam startup-uri si antreprenori cu idei de impact sa aiba o reala sansa de a obtine sprijinul unui investitor, nu doar din punct de vedere financiar!” – a declarat Lena Gansterer, Program Director.

Matei„Pe parcursul workshop-ului, participantii sunt antrenati sa isi dezvolte capacitatea de a vinde o idee, interactioneaza cu antreprenori cu experienta, primesc consultanta si cunosc investitori si modul acestora de abordare a unui startup. De asemenea, exercitiile desfasurate pe parcursul workshop-ului vor ajuta participantii sa se familiarizeze cu principii de impact definition, impact measurement si impact investment”, explica Matei Dumitrescu, Country Representative, Investment Ready Academy.

De altfel, Matei a fost singurul participant din Romania la academia din editia trecuta cu afacerea „Cosul de legume”, experienta extrem de utila pentru el si o dovada in plus ca programul functioneaza.

Antreprenorii nu sunt singurii care pot profita de aceasta experienta. Si investitorii au ocazia sa afle mai multe informatii despre impact investment in cadrul sesiunii gazduite de Toniic, platforma internationala pentru impact investors, si sa interactioneze cu alti investitori de impact si cu antreprenori inovatori.

investment poza micaPrezent pe piata din 2011, Investment-Ready Program este un proiect condus de Impact Hub Incubation care continua sa ajute antreprenori din Europa de Est si Centrala, oferindu-le sansa de a gandi ca un investitor si de a ambala propriul proiect astfel incat acesta sa fie de interes pentru un investitor.

Investment-Ready Program recruteaza proiecte inovatoare din orase precum Atena, Istanbul, Liubliana, Zagreb, Zurich, Belgrad, Viena si Bucuresti, urmand sa nominalizeze un numar limitat de antreprenori care pot beneficia de a doua dimensiune a programului, Investment-Ready Academy. Aceasta consta in trei module intensive de dezvoltare, sedinte de consiliere experta din partea Boston Consulting Group pe toata durata programului, acces la o comunitate internationala de investitori si participarea la conferinte internationale ale investitorilor. Investment-Ready Academy se incheiecu cu CEE Impact Day, reprezentand ocazia antreprenorilor de a prezenta strategia si planul de crestere al propriului startup in fata unui panel de investitori selectati. Investment-ReadyAcademy urmeaza sa se desfasoare in Viena, in primavara anului 2014.

Antreprenorii pot descoperi mai multe informatii despre intregul program Investment-Ready si pot aplica pentru editia din Bucuresti, accesand platforma

investment-ready.org/warm-up/bucharest-2013.

investment ready

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.