Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Investiții de 5.000 de euro în cadrul acceleratorului „60 days challenge”

0

 The HUB Bucharest a ajuns la un acord cu diferiți investitori pentru atragerea de fonduri în cuantum de 5.000 de euro pentru fiecare participant la „60 days challenge”, acceleratorul dedicat afacerilor cu impact social!

Suntem încântați că am atras alături de noi în acest demers o serie de investitori precum Dragoș Nicolaescu, Marian Popa și Matei Dumitrecu astfel încât fiecare participant la accelerator va putea pitchui la sfârșitul programului pentru o investiție de 5.000 de euro. Este foarte important pentru antreprenori ca pe lângă cunoștințele dobândite în cadrul workshopurilor să le putem oferi resursele financiare și suportul unor “business angels” pentru a investi în continuare în dezvoltarea afacerii lor cu impact social. a declarat Vlad Craioveanu, Manager de proiect și co-fondator The HUB Bucharest.

Pe parcursul celor 60 de zile, acceleratorul își propune să ajute 25 de antreprenori în a-și dezvolta afacerile sociale indiferent că se află la stadiul de idee, s-au lansat deja pe piață ori își doresc extinderea operațiunilor, iar la final, în cadrul unei sesiuni de pitching, să întâlnească potențiali investitori.

 

Pentru susținerea workshopurilor din cadrul „60 days challenge” sunt deja confirmați Patrick van der Pijl, (Business Models Inc.), Stefan Teodorescu (Ursus Breweries Romania), Andreea Teodorescu (Strategis), Florin Stoleriu (Sales Advisor), Mihaela Teleman (Accountes), Mirela Roșu (avocat), Andrei Roșca și Alex Negrea (Spada), Marius Tudosiei (Băcănia Veche). Printre temele abordate se vor regăsi dezvoltarea unui model de afaceri, fiscalitate și suport juridic, marketing și poziționare, management financiar, relațiile cu clienții, comunicare etc.

 

Pentru detalii suplimentare și înscrierea în accelerator cei interesați pot accesa pagina de internet a programului bucharest.the-hub.net/60-days-challenge

Programul beneficiază și de suportul partenerilor media Wall-Street.ro, RomaniaPozitiva.ro, CSRmedia.ro, StiriONG.ro, Manager.ro, 9AM.ro, BusinessDays.ro

Acceleratorul-afacerilor-cu-impact-social

Despre The HUB Bucharest

Comunitatea The HUB Bucharest strânge laolaltă antreprenori, freelanceri, membri ai ONG-urilor și reprezentanți ai mediului corporate care aleg să colaboreze indiferent de domeniu, sector sau expertiză profesională, creând astfel un mediu în care șansele de reușită și viteza de dezvoltare a proiectelor în care sunt implicați crește semnificativ.

Membrii The HUB au la dispoziție un spațiu de lucru creativ, cu toate facilitățile necesare, împărțit pe zone pentru întâlniri informale și ședințe de lucru private. Un alt beneficiu este accesul la o comunitate de peste 150 de membri din România, precum și la cei peste 6000 de membri la nivel global. The Hub Bucharest organizează evenimente de networking, învățare, business support, și inspirație.

 

Despre Business Model Inc.

Business Models Inc. este o agenție internațională de consultanță, care ajută companiile și echipele de management să găsească modalități noi de a face afaceri și de a genera venituri prin intermediul evaluării, inovării, validării, și implementării unor modele (noi) de afaceri.

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.