Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Interventia directa a cetateanului in luarea deciziilor publice este un fenomen rar in Romania. Exista insa exceptii, iar acestea sunt adunate in Depozitele Participarii Publice si scoase in fata la Gala Premiilor Participarii Publice.

0

Interventia directa a cetateanului in luarea deciziilor publice este un fenomen rar in Romania. Exista insa exceptii, iar acestea sunt adunate in Depozitele Participarii Publice si scoase in fata la Gala Premiilor Participarii Publice.

Pentru ca fac parte din normalitatea pe care ne-o dorim, cautam cu insistenta si promovam cu pasiune: organizatii care au schimbat legi, cetateni care s-au coalizat si au produs schimbari in comunitatile lor, autoritati care au deschis usile si au chemat oamenii la consultari.

Astazi, 22 mai, se da startul inscrierilor in Gala Premiilor Participarii Publice – G3P editia a IV-a iar povestile alese castigatoare de catre juriu vor fi premiate in data de 25 octombrie 2012. Si in acest an partenerii nostri, ANPCDEFP – Programul Tineret in Actiune si Institutul Aspen Romania sunt alaturi de noi.

Daca reprezinti o organizatie sau un grup de cetateni care a intervenit intr-o decizie publica, daca reprezinti o primarie sau consiliu local ori o alta institutie locala sau centrala care, inainte de a lua o decizie, i-a intrebat si pe cei afectati de ea, inscrie-te si tu in competitia pentru Premiile Participarii Publice. Completeaza formularul pana pe 20 septembrie 2012 si intra in competitie!         

Pasul 1: Descarca si completeaza formularul de inscriere de aici.

Daca ai nelamuriri, poti consulta Ghidul G3P aici.

Pasul 2: Trimite formularul la depozite@ce-re.ro, prin fax la numarul 031 1050 755 sau prin posta la adresa Str. Petru Maior nr. 9, sector 1, Bucuresti.

 

 

Proiectele inscrise, premiate sau nu, raman pe site-ul www.ce-re.ro/g3p in baza de date online “Depozitele Participarii Publice”, unde sunt promovate tuturor celor care sunt interesati.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la adresa de email depozite@ce-re.ro sau la numerele de telefon: 031 1050 755, persoana de contact Sinziana Dobre.

 

Inscrie-te si ajuta-ne sa scoatem normalitatea din anonimat!

.

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.