Intalnire Aero-Ciclistica @ Aerodromul Sirna, 1 Septembrie ’12

0
Sâmbata, 1 septembrie, va avea loc prima întâlnire aero-ciclistica din România. La începutul de toamna, dupa un traseu de 50 de kilometri, care are ca punct final aerodromul Sirna din Prahova, mai multi biciclisti vor putea zbura în jurul Capitalei.
 
Competitia se adreseaza oricarui pasionat al sportului pe doua roti, iar plecarea spre aerodrom va avea loc sâmbata dimineata la ora 8.00, din Piata Presei, de unde se va pedala catre Sirna.
Mai multe informatii gasiti @ liberinmiscare.ro

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează