Inspiro, ediţia a III-a, aduce pe scenă lideri din FMCG şi speakeri inspiraţionali

0

5 iunie 2013, Hotel Radisson Blu Bucureşti

Inspiro, ediţia a III-a, aduce pe scenă lideri din FMCG şi speakeri inspiraţionali

După succesul primelor două ediţii, Progresiv – revista factorilor de decizie din retail şi FMCG –  vă invită la Inspiro, un eveniment despre oameni, valori şi motivaţii, care îşi propune să scoată în faţă oamenii din spatele funcţiilor şi experienţele acestora şi să aducă răspunsuri la întrebări precum:

  • Cum poţi atinge succesul într-o cultură a schimbării?
  • Ce viziuni au liderii pentru un viitor mai bun?
  • Poate schimba un om ADN-ul unei corporaţii?
  • Echilibrul dintre muncă şi viaţa privată este doar un mit?

Inspiro se adresează oamenilor care vor să îşi lase amprenta asupra locului de muncă, a colegilor şi a societăţii în care trăiesc, celor cărora le pasă, vor să se dezvolte şi să se lase inspiraţi.

Aşadar, miercuri 5 iunie îi invităm la hotel Radisson Blu din Bucureşti pe toţi cei interesaţi de dezvoltarea personală pentru o nouă întalnire cu liderii din FMCG şi cu speakeri motivaţionali din zona de training & coaching.

Dintre temele ce vor fi dezbătute la această ediţie Inspiro, amintim:

“Măsura succesului: cifre sau valori?”

Speaker: George Ştefănescu, General Manager, Whiteland Import Export

Activ în piaţa de FMCG încă de la începuturi, din anul 1991, a lucrat în distribuţie, retail, la producători, în marketing şi s-a reîntors în distribuţie. În toţi aceşti ani a recrutat, antrenat, promovat şi influenţat multi colegi, care acum ocupă poziţii importante în toate marile companii din România. Crede cu desăvârşire că relaţiile şi valorile oamenilor sunt cele care fac ca business-urile să meargă înainte.

“Perspective de pe 2 continente: ce provocări şi reuşite mi-a adus diversitatea culturală”

Speaker: Adrian Vasiliu, General Manager, Star Brands & Star Goods Algeria

Conduce o afacere de peste 170 milioane de dolari şi o organizaţie de 500 de algerieni, dintre care este singurul expatriat. Se află în Algeria de aproape 3 ani şi jumătate şi a reuşit ceea ce mulţi directori de companii işi doresc: să dubleze în numai trei ani afacerea pe care a preluat-o în 2010 de la nivelul de 75 milioane de dolari.

“Corporaţia şi eu: cine e deasupra?”

Speaker: Cristi Tabără, Producător TV, Televiziunea Română

Cristi Tabără  a parcurs toate treptele meseriei, de la reporter la moderator și de la realizator la șef de departament. A produs de toate, de la reportaje, meteo și matinal, la dezbateri politice și evenimente speciale. A primit numeroase premii și distincții profesionale. În 2009 el s-a alăturat echipei TVR, dând concurs și ocupând în prezent funcția de Director al Departamentului Film. Actualmente este și prezentator al emisiunii „Ca la carte”, pe TVR1.

“Constructorii de infinit nu au nevoie de schele”

Speaker: Ioana Enache, Director General Amway Romania

Crede cu tărie că dezvoltarea personală se realizează pe tot parcursul vieţii. Consideră că atunci când eşti însetat de cunoaştere, responsabil, când ai încredere în forţele tale, dar modest şi deschis spre a împărtăşi cu ceilalți din experiența ta, atunci vei reuşi în tot ceea ce vei întreprinde!

Lista completă a speakerilor şi mai multe detalii despre Inspiro pot fi găsite pe site-ul evenimentului:  www.inspiro.magazinulprogresiv.ro/

Inspiro se doreşte a fi şi un instrument de motivare a angajaţilor cu potenţial din companii sau de recompensare a angajaţilor foarte performanţi! Discount pentru înscrierea mai multor persoane din aceeaşi companie!

 

În cadrul evenimentului va exista şi o tombolă cu premii pentru participanţi:

–         2 invitaţii la Atelierul “În Imagine” susţinut de Marius Manole în data de 22 iunie şi organizat de IN:VESTIAR: Ateliere de inventare şi dezvoltare de sine.

–         15 cadouri cu produse premium oferite de Amway

–         2 pachete de cărţi pentru dezvoltarea personală oferite de editura Publica

vizual Inspiro 2013

Evenimentul este susţinut de Carrefour, Orkla Foods România, Coca-Cola, Agricola, HL Display în calitate de sponsori şi de partenerii media Wall-Street, Hotnews, SMARK, rappel des titres, doingbusiness.ro şi romaniapozitiva.ro

Progresiv este o revisăa business-to-business, aparută în 1999, ce se adresează factorilor de decizie din retail şi FMCG. Are un tiraj de 26.000 de exemplare, se distribuie gratuit la nivel naţional şi este auditată BRAT.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.