Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

INEDIT: Servicul gratuit de livrat scrisori: “Livrez Dragoste”

0

S-a lansat proiectul special “Livrez Dragoste”, un serviciu unic în România, ce presupune scrierea şi transmiterea de scrisori pe bicicletă, gratuit, în contextul în care, interacţiunile se petrec mult mai mult în mediul virtual.

LIVRARE de scrisori gratuit

Cum funcţionează?

Se accesează website-ul www.livrezdragoste.artanumusca.ro, apoi secţiunea “Scrisoarea ta” şi se completează formularul existent. Expeditorul ataşează cele mai frumoase gânduri pentru cine va primi scrisoarea, după care are opţiunea să aleagă o surpriză din partea partenerilor proiectului (Fa România şi Editura Litera). Echipa se ocupă de scris cu stiloul pe hârtie reciclată, iar livrarea  scrisorii se face pe bicicletă, doar în Bucureşti, cu ajutorul celor de la Sinapseria.

Serviciul se adresează publicului modern şi creativ, cu un comportament eco-responsabil, care apreciază că gesturile simple fac diferenţa.

Livrările oficiale vor începe din data de 17 Martie, dar între timp se pot trimite solicitările via www.livrezdragoste.artanumusca.ro

Parteneri: Fa, Sinapseria, Editura Litera, AristoCats Bistro, Adevărul, Realitatea.net, Ziare.com, Diva Hair, Blitz TV, 121.ro

“Livrez Dragoste” este un proiect al ONG-ului Arta nu muşcă – cel mai important demers socio-cultural din România, ce are ca obiectiv susţinerea tinerilor artişti talentaţi din diferite domenii, într-o manieră cât mai actuală şi creativă.

www.livrezdragoste.artanumusca.ro
www.facebook.com/livrezdragoste
livrezdragoste@artanumusca.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.