INEDIT: Servicul gratuit de livrat scrisori: “Livrez Dragoste”

0

S-a lansat proiectul special “Livrez Dragoste”, un serviciu unic în România, ce presupune scrierea şi transmiterea de scrisori pe bicicletă, gratuit, în contextul în care, interacţiunile se petrec mult mai mult în mediul virtual.

LIVRARE de scrisori gratuit

Cum funcţionează?

Se accesează website-ul www.livrezdragoste.artanumusca.ro, apoi secţiunea “Scrisoarea ta” şi se completează formularul existent. Expeditorul ataşează cele mai frumoase gânduri pentru cine va primi scrisoarea, după care are opţiunea să aleagă o surpriză din partea partenerilor proiectului (Fa România şi Editura Litera). Echipa se ocupă de scris cu stiloul pe hârtie reciclată, iar livrarea  scrisorii se face pe bicicletă, doar în Bucureşti, cu ajutorul celor de la Sinapseria.

Serviciul se adresează publicului modern şi creativ, cu un comportament eco-responsabil, care apreciază că gesturile simple fac diferenţa.

Livrările oficiale vor începe din data de 17 Martie, dar între timp se pot trimite solicitările via www.livrezdragoste.artanumusca.ro

Parteneri: Fa, Sinapseria, Editura Litera, AristoCats Bistro, Adevărul, Realitatea.net, Ziare.com, Diva Hair, Blitz TV, 121.ro

“Livrez Dragoste” este un proiect al ONG-ului Arta nu muşcă – cel mai important demers socio-cultural din România, ce are ca obiectiv susţinerea tinerilor artişti talentaţi din diferite domenii, într-o manieră cât mai actuală şi creativă.

www.livrezdragoste.artanumusca.ro
www.facebook.com/livrezdragoste
livrezdragoste@artanumusca.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează