INEDIT: Aplauze pentru „corporatisti” in statia de metrou Pipera la Gala Oamenilor!

3

Am fost cu metroul la statia Pipera si ne-am uitat la oameni. Nu sunt diferiti, sunt doar mai multi, mai ales intre orele 17:00 si 18:30 cand toate corporatiile isi deschid portile si oamenii pleaca acasa.

Imagineaza-ti, te rog, pentru cateva secunde aceasta statie de metrou cu 2 intrari una langa alta, este ora 18:00, sute de oamei isi incep seara de dupa serviciu. Multi isi doresc sa ajunga cat mai repede acasa, altii poate mai au si de facut cumparaturi sau doar sa se intalneasca cu alti oameni. Fiecare este cu gandurile lui sau poate poarta o discutie cu un coleg/a. Obosit sau foarte obosit, stresat sau incordat … maine din nou.

Hai sa le intrerupem aceasta stare si sa ii facem sa se simta pentru cateva secunde apreciati, asa fara nici un motiv anume, poate doar pentru ca s-au sculat in acea dimineata si au plecat la serviciu ca sa implineasca siguranta de care fiecare din noi are nevoie. Hai sa le facem CADOU O ZI FRUMOASA aplaudandu-i si stand acolo cu pancarde pe care vor fi scrise mesaje cu ar fi: “sa ai o zi frumoasa” sau “bravo” sau “totul este bine” sau “esti un om frumos” … Iar daca te-am surprins si te-ai simtit bine opreste-te si stai cu noi cateva minute si aplauda-ti poate chiar colegii tai de serviciu.

De ce? Pentru ca este atat de placut sa ti se spuna ca esti un om frumos sau ca faci bine ceea ce faci sau cand ti se ureaza sa ai o zi frumoasa. Si stii cand este cel mai placut? Cand chiar tu urezi asta si omul caruia tocmai i-ai spus primeste si iti zambeste.

Hai cu noi la Gala Oamenilor MARTI 22 ianuarie de la 17:30 pana la 18:30 la Statia de Metrou Pipera 

DA, VREAU SA VIN

poster_Gala_final

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

Comentează