Indicatorul de incredere in economia romaneasca

0

Indicatorul încrederii populaţiei şi companiilor în economia românească a continuat să crească în decembrie, potrivit unui sondaj lunar al Comisiei Europene (CE).

Creşterea provine în special din sectorul construcţiilor şi serviciilor.

„Indicatorul CE al încrederii în economia românească a crescut de la 81,1 puncte în noiembrie la 81,6 puncte în decembrie, după evoluţii pozitive şi în noiembrie, octombrie şi septembrie.”

Sursa: money.ro via ziarero.antena3.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează