Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Incubator107Iaşi prinde licurici, sâmbătă, 9 iunie, Clubul Creatorilor din Iaşi

0

O poveste frumoasă trebuie să cuprindă și peripeții. Ca-n orice basm, natura ne ajută. Noi am cerut ajutorul licuricilor să vă ghideze calea spre a treia nocturnă, unde veți afla taina celor șapte ateliere.

De la opt şi jumătate, la Clubul Creatorilor, ne adunăm încărcați cu merinde, să parcurgem noi mistere dezvăluite de meșteri  iscusiți, cu ajutorul echipei  ucenicilor licurici. Ei te vor aprecia dacă vei fi dispus să aloci 10 lei pentru  noaptea cu magie pregătită.

Te vei dezmetici pe banda de slack line, cu hacky sack-ul, cu un Trial de sport urban și te vei supraîncălzi pe dansuri de societate. Luăm și o pauză de scurt metraje animate, cu o băutură rece de la Grolsch, Nestea și Burn sau o cafea aromată de la Papa Jacques, după care devenim buni ascultători la atelierul de tricks & tips: windows 7. Descoperi surprize la guacamole și apoi, îndulciți, ne împletim brățările și părul. La 1 de noapte apare și trupa 7 cu ritmuri fermecate.  Licuricii ne învață să ne descurcam pe întuneric cu ajutorul atelierului de lampi.

Continuăm drumeția, pentru că ni s-au promis alte comori dacă ajungem la Acaju. Odată sosiți trebuie să rezolvăm un puzzle, să construim mini motociclete din brichete, ca apoi să ne primim cafeaua și să ne privim încântați într-o cântare.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.