Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

incubator107 merg la Street Delivery în București și la Fatzada Street Fest în Brașov

0

Învățăm cum să numărăm până scăpăm de stres și desenăm povești în cappuccino, ne prindem degetele la jonglerie și le îmbrăcăm în henna. Apoi ne urcăm pe biciclete stradale și prindem clovneria de nas. Dacă nu ți-e de-ajuns, ne găsești la Street Delivery, la P*et Kidsfest și la Fatzada Street Fest în Brașov.

Toate atelierele se țin în mansarda noastră de pe Str. Traian 107, (Bucuresti) iar înscrierea se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon. Sau intră pe site și înscrie-te online.

Luni, 11 iunie, numărăm toate posibilitățile săptămânii la Numerologie cu Poliana Radu. De la 19:00.

Marți, 12 iunie, ți s-a întâmplat vreodată să știi dinainte că o să mergi în incubator și să ajungi taman acolo? La Creativ Silva – Alternativa Antistress ne ascuțim intuițiile brici cu Ciprian Homm. De la 19:00.

Miercuri, 13 iunie, stăm la un pahar de vorbă și la mai multe de cappucino cu Sebastian: Latte Art – Povești în Cappuccino. De la 19:00.

Și cum te-am învățat, treci la masă în cuptor107, de la 19.00 cu meșterii culinari incubator107!

Joi, 14 iunie, TRICTRUC107 la datorie: că doar joi e Jonglerie! De la 18:00.

Și de la 19:00 hai meșteri, cu mic, cu mare, la Întâlnirea meșterilor să punem luna iulie la cale!

Vineri, 15 iunie, de la 7 seara, Cristina Iacob ne arată ce ne poate pielea la Body Art made in India: mehndi sau arta picturii cu henna.

Se dă drumul la Street Delivery! Ne găsești de la 19.00 pe poteca lui Verona. Sau mai bine lasă – te găsim noi pe tine!

Sâmbătă, 16 iunie, n-ai ce expoziție vedea? Făurește una! N-ai la ce spectacol merge? Construiește unul! Biciclete teatrale, scenografie urbană și street-performance. Cu Cooperativa de Antropologie Teatrală, de la 14:00.

De la 16:00, ne luăm nasul roșu la purtare cu Clovnul de teatru. Și cu Radu Crăciun.

Ne-am luat cortul și ne-am infiltrat pe Arthur Verona, la Street Delivery. Ne găsești de la ora 15.00 pe iarbă la intrarea-n parc, cum ne șade nouă bine.

Tot sâmbătă,  echipa călătoare incubator107 București, Iași și Cluj se reunește la Brașov în Fatzada Street Fest. Ne găsiți de la 15.00 în Piața Sfatului!

Duminică, 17 iunie, unii-s la Street Delivery, unii-s în Brașov – pe tine unde te duce TAIFUNU’? Hai să ne-ntâlnim la soare, pe iarbă.

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.