INCREDIBIL LA CLUJ: Primul service auto care îți dă la schimb o carte cât ai mașina la reparat!

0

”Dacă nu mai pun mâna pe volan, măcar să pun mâna pe o carte”

Primul service auto care îți dă la schimb o carte cât ai mașina la reparat

Toată lumea care a fost cu mașina în service știe cât de dificil este să te lipsești de automobil cât timp acesta e la revizie sau la reparație în service. Un service auto independent din Cluj-Napoca a decis să ajute clienții în această privință și să le facă viața mai ușoară. Însă ei nu pun la dispoziție alte mașini clienților, ci le oferă la schimb cărți.

biblioteca iovi

”Mașinile ne pot duce în foarte multe locuri și ne fac viața mai ușoară din multe puncte de vedere. Sunt totuși locuri, lumi și stări în care doar o carte ne poate duce.” spune Victor Miron, consilier service driver-friendly la Service Auto Iovi.

Când mergi cu mașina la reparat la ei, poți alege una din cărțile din biblioteca lor de la recepția service-ului. De asemenea, poți consulta lista de cărți și disponibilitatea lor de pe internet.

Dacă nu ai terminat de citit cartea până ți se repară mașina poți să prelungești ”călătoria” cu acea carte. O returnezi când ai terminat-o de citit, iar astfel vei face o vizită la service pentru a lăsa altceva decât bani.

Această inițiativă este a doua din cadrul campaniei Cărțile pe față, campanie de promovare a lecturii în moduri inedite. Prima inițiativă a fost cea de săptămâna trecută prin care librăria Bookstory din Cluj-Napoca a anunțat că oferă reducere de 10% clienților care au poză de profil pe Facebook cu ei citind o carte.

Victor Miron, care este și unul din ințiatorii Cărțile pe față, ne mai spune: ”Am inițiat această campanie de promovare a cititului în memoria doamnei profesoare Mariana Muthu, care mi-a predat limba și literatura română în liceu. Datorită ei am devenit cititor și vreau ca prin această campanie impactul activității ei să se amplifice și mai mult.”

Pentru a promova campania, cei de la Service Auto Iovi au realizat și aceste două clipuri video explicative:

Una din următoarele acțiuni în cadrul campaniei „Cărțile pe față” este ca o dată pe lună oamenii care citesc în mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca să circule gratuit. Pentru asta mai urmează doar să convingă autoritățile locale.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează