Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Incepand de astazi ai acces la peste 3000 de joburi pentru care poti aplica online

0

Dupa editiile din Bucuresti si Iasi, Angajatori de TOP continua cu editia virtuala pe www.hipo.ro

Incepand de astazi ai acces la peste 3000 de joburi pentru care poti aplica online.

 adtvirtual

Dupa doua editii de succes in Bucuresti si Iasi, cel mai mare targ de recrutare, Angajatori de TOP, continua cu editia online. Saptamana aceasta, 11–15 noiembrie, pe www.hipo.ro are loc cea de-a doua editie a evenimentului virtual Angajatori de TOP. Prima a avut loc in primavara cand au fost inregistrate 91 510 vizite atat din partea persoanelor cu experienta, dar si a candidatilor entry-level si a studentilor. In ceea ce priveste repartizarea vizitelor, 64% dintre cei care au vizitat evenimentul au fost din Bucuresti, in timp ce 36% din alte orase, printre care: Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Incepand de astazi si pana pe 15 noiembrie, candidatii pot aplica la peste 3000 de oportunitati de cariera, iar dintre acestea 57% sunt pozitii adresate persoanelor cu 1-5 ani experienta, 34% dintre oportunitati sunt adresate studentilor si persoanelor cu pana la 1 an experienta, iar 9% sunt joburi pentru profesionisti cu peste 5 ani experienta. In topul oraselor cu cele mai multe pozitii deschise in cadrul Angajatori de TOP Virtual se afla: Bucuresti, urmat de Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Alaturi de acestea, companiile au deschise pozitii si in orase precum: Arad, Brasov, Alba-Iulia, Craiova, Pitesti, Constanta, Sibiu, Targu-Mures si Oradea.

“Activitatea departamentelor si dezvoltarea pietei este foarte dinamica. Majoritatea pozitiilor vacante sunt in cadrul departamentului Comercial, si aici vorbim despre Sales si Marketing. In plus, urmeaza sa lansam a 3-a editie a programului de Management Trainee, oferind 10 pozitii de Management Trainee, in 5 departamente ale companiei si 4 orase in care compania detine operatiuni: Comercial (trei pozitii – Bucuresti), Marketing (doua pozitii – Bucuresti), Internal Audit (o pozitie – Bucuresti), Production (3 pozitii – Ploiesti , Dorna Candrenilor, Timisoara) si Procurement (o pozitie – Bucuresti)” – Dorina Vancea, Recruitment Specialist, Coca-Cola HBC Romania.  

“Estimam deschiderea a 300 de pozitii in urmaroarea jumatate a anului, incepand de la roluri de entry level in call center sau magazinele Vodafone, pana la roluri de specialisti in departamentele comerciale (account managers, product managers) si tehnice (ingineri telecomunicatii, specialisti IT). Ne dorim ca prezenta noastra la editia virtuala a Targului Angajatori de Top sa aduca joburile Vodafone mai aproape de candidatii aflati in diverse etape in constructia unei cariere. Ne dorim sa transmitem candidatilor mesajul sa aiba incredere in ei, sa nu inceteze niciodata sa invete si sa se dezvolte, sa fie perseverenti si realisti” – Madalina Dragoescu, Talent & Resourcing Manager, Vodafone Romania.

Pentru oportunitatile de cariera deschise de companiile participante, candidatii pot aplica indiferent de orasul in care locuiesc. Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera care gazduieste evenimentul, www.hipo.ro. Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma evenimentului Angajatori de TOP care le permite sa discute live cu specialistii in resurse umane si sa aplice la oportunitatile de cariera oferite de angajatori din toata tara. Joburile deschise de companii vor fi actualizate permanent pana vineri, 15 noiembrie.

Chiar daca aceasta editie se desfasoara online, candidatii au in continuare ocazia de a interactiona cu reprezentantii companiilor participante si de a primi raspunsuri legate de joburile care prezinta interes pentru ei. Prin intermediul solutiei de chat angajatorii vor raspunde in timp real la intrebarile adresate de catre candidati. In cadrul editiei anterioare, cele  mai frecvente intrebari au fost in legatura cu oportunitatile de cariera si competentele urmarite de angajatori, dar si in legatura cu procesul de selectie. Programul cu intervalele orare in care in care vor avea loc sesiunile de interactiune live cu reprezentantii companiilor este disponibil pe www.hipo.ro

Companiile care au confirmat prezenta la aceasta editie virtuala Angajatori de TOP isi desfasoara activitatea in domenii precum: IT&C, financiar-bancar, auto, retail, inginerie, outsourcing. Cateva dintre companiile care participa la eveniment sunt: Amazon Development Center, Vodafone Romania, Brainspotting, Coca-Cola HBC Romania, ING Asigurari de Viata, Renault Romania, Rewe Romania – Penny Market, Thales Systems, Accenture, Global Remote Services, IBM, Optaros, ProCredit Bank, Adecco, BearingPoint, BeeNear, Bitdefender, Capgemini, Deutsche Bank Technology Center, Groupama Asigurari, Humangest, I.FUTURE, iCredit, Ipsos, L`Oréal Romania, Microchip Technology, Schneider Electric, National Instruments, NOBEL Telecom, Oracle Romania, PHI Partners, Raiffeisen Bank, ROUTE 66, SCC Services, SNC Lavalin, Societe Generale European Business Services, BCR, Luxoft Romania, Sparkware Technologies, Star Storage, P&G, Arctic, Dedeman, Stefanini, Succes Nic Com, Temenos, Veo Finances, Xerox.

Accesul la evenimentul Angajatori de TOP Virtual este posibil 24h din 24h pana vineri, 15 noiembrie, pe www.hipo.ro  Incepand de marti, 12 noiembrie si pana vineri, 15 noiembrie cei care vor accesa platforma evenimentului vor putea participa la sesiuni de interactiune cu o parte dintre companiile participante in intervalul orar 10.00 – 17.00

Mai multe detalii despre editia virtuala Angajatori de TOP sunt disponibile pe www.hipo.ro, la sectiunea Angajatori de TOP Virtual. 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.

Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innvation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniul economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.