Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Încep Campionatele Sportive Universitare: fotbal și baschet în 23 de centre universitare

0

Ne aflăm la startul celei de-a treia competiție de fotbal și a doua competiție de baschet la nivel național.

Începând cu 11 martie 2013, Student Sport va fi prezent în unele dintre cele mai importante orașe din România, cu ocazia Campionatelor Sportive Universitare. Prima competiție va avea loc la Alba Iulia, deschiderea urmând să aibă loc pe 11 martie 2013, la aula Universităţii începând cu ora 15:00.

Publicul va asista la spectacole oferite de majorete, concursuri, precum și la un meci demonstrativ între „Generația de Aur” și echipa formată din reprezentanții sponsorilor, la fotbal. Printre ambasadorii acestor competiții vor fi: Gabriela Szabo, Miodrag Belodedici, precum și Virgil Stănescu și Jean Vlădoiu.

Studenții din 64 de universități, din 23 de centre universitare își vor susține universitatea în meciurile de baschet și fotbal, în cele 4 faze locale, urmând ca finala să aibă loc la București.

În cadrul competiţiilor vor participa peste 1 000 de studenţi. Astfel că, etapele zonale vor avea loc: la fotbal între 11-14 martie la Alba Iulia, 18-21 martie la Iaşi, 25-28 martie la Timişoara, 1-4 martie la Bucureşti, la baschet între 18-21 martie la Sibiu, 1-4 aprilie la Bucureşti, 8-11 aprilie la Bacău, iar la tenis 9-12 aprilie la Bucureşti.

StudentSport LOGO

Student Sport este fericit să anunțe faptul că odată cu începerea competițiilor, se lansează pe 11 martie primul site al sportului universitar care va reuni informații din domeniul sportului universitar: www.sportuniversitar.ro.

De asemenea se vor publica rezultatele studiului cu privire la sportul universitar din România Radiografia sportului universitar, iar eşantionul folosit a fost reprezentat de 2 442 de studenţi respondenţi din 23 de centre universitare din România.

Parteneri naționali ai acestui eveniment sunt: Becks, Bergenbier, Borsec, Fan Courier, Qual Media, Federația Sportului Școlar și Universitar, Federația Română de Fotbal, Federația Română de Baschet, Federaţia Română de Tenis.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.