Încep Campionatele Sportive Universitare: fotbal și baschet în 23 de centre universitare

0

Ne aflăm la startul celei de-a treia competiție de fotbal și a doua competiție de baschet la nivel național.

Începând cu 11 martie 2013, Student Sport va fi prezent în unele dintre cele mai importante orașe din România, cu ocazia Campionatelor Sportive Universitare. Prima competiție va avea loc la Alba Iulia, deschiderea urmând să aibă loc pe 11 martie 2013, la aula Universităţii începând cu ora 15:00.

Publicul va asista la spectacole oferite de majorete, concursuri, precum și la un meci demonstrativ între „Generația de Aur” și echipa formată din reprezentanții sponsorilor, la fotbal. Printre ambasadorii acestor competiții vor fi: Gabriela Szabo, Miodrag Belodedici, precum și Virgil Stănescu și Jean Vlădoiu.

Studenții din 64 de universități, din 23 de centre universitare își vor susține universitatea în meciurile de baschet și fotbal, în cele 4 faze locale, urmând ca finala să aibă loc la București.

În cadrul competiţiilor vor participa peste 1 000 de studenţi. Astfel că, etapele zonale vor avea loc: la fotbal între 11-14 martie la Alba Iulia, 18-21 martie la Iaşi, 25-28 martie la Timişoara, 1-4 martie la Bucureşti, la baschet între 18-21 martie la Sibiu, 1-4 aprilie la Bucureşti, 8-11 aprilie la Bacău, iar la tenis 9-12 aprilie la Bucureşti.

StudentSport LOGO

Student Sport este fericit să anunțe faptul că odată cu începerea competițiilor, se lansează pe 11 martie primul site al sportului universitar care va reuni informații din domeniul sportului universitar: www.sportuniversitar.ro.

De asemenea se vor publica rezultatele studiului cu privire la sportul universitar din România Radiografia sportului universitar, iar eşantionul folosit a fost reprezentat de 2 442 de studenţi respondenţi din 23 de centre universitare din România.

Parteneri naționali ai acestui eveniment sunt: Becks, Bergenbier, Borsec, Fan Courier, Qual Media, Federația Sportului Școlar și Universitar, Federația Română de Fotbal, Federația Română de Baschet, Federaţia Română de Tenis.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează