În top 10 al celor mai impresionante staţiuni de iarnă mai puţin cunoscute din lume!

0

Să nu îți vină să crezi! :.) Avem o stațiune românească care ocupă locul opt într-un top zece al celor mai impresionante staţiuni de iarnă mai puţin cunoscute din lume, potrivit ghidului turistic „Find The Best”.

Bucatele tradiţionale, vinul fiert cu scorţişoară şi priveliştea pitorească a locului i-au convins pe editorii ghidului turistic „Find The Best“ să ofere un loc de cinste oraşului Sinaia, într-un clasament al celor mai frumoase staţiuni montane de pe glob.

 Citeste mai mult: adev.ro/mwtxp2

 

munte iarna

foto Florin Ghinda, 2012

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează