In luna Aprilie, hai cu noi in parc (I)

0

Un inceput frumos de Aprilie, o adiere placuta de primavara. Ca sa nu te pacaleasca nimeni de 1 Aprilie informeaza-te repede asupra evenimentelor ce au loc in parcurile din Bucuresti in primul week-end din luna.

—-

Daca vrei sa vezi o piesa de teatru, poti alege intre “Podul”, “Amintiri din copilarie” ambele fiind jucate in parcul Tineretului la Palatul Copiilor.

Sau poate preferi sa asculti o muzica de calitate si atunci trebuie sa-ti indrepti atentia catre parcul Herastrau unde Maria Radu va sustine un concert, sau catre Clubul Taranului Roman din parcul Kisselef unde va avea loc concertul trupei Byron. Cei mici se pot delecta si ei in ale muzicii, duminica dimineata, tot la Clubul Taranului Roman, impreuna cu trupa Trei Parale, la “o sezatoare cu fluier si povesti”.

Am pastrat ce este mai interesant in primul week-end, la urma. La toate aceste evenimente puteti ajunge pe doua roti: Cicloteque redeschide incepand cu 1 aprilie centrele de inchiriere biciclete. Iar seara de 1 aprilie o petrecem tot pe doua roti in parcul Herastrau la “Night of the living skaters”.

Luni ne putem linisti putin dupa asa o agitatie de week-end, pentru ca marti sa o luam de la capat cu forte noi. Florin Piersic si Medeea Marinescu va asteapta in parcul Tineretului la piesa de teatru “Straini in noapte”, alaturi de “Take, Ianke si Cadir” si “Fata babei si fata mosului”. Sa nu-i dezamagim si sa le facem o vizita.

Joi 7 Aprilie Horia Brenciu ne canta si ne incanta in Herastrau la Hard Rock Café si ii urmeaza exemplul pe 8 Aprilie Trupa Taxi, Margineanu si Florin Chilian care vor sustine in aceeasi locatie un concert umanitar, pentru o cauza nobila.

Maestrul Radu Beligan ne asteapta la “Confesiuni despre viata si arta” – sa nu-l lasam sa ne astepte prea mult si sa fim punctuali. La fix 19:30 la sala Palatului Copiilor.

Sfarsitul de saptamana este consacrat evenimentului RoKolectiv 2011, festival de muzica electronica, bine venit pentru animarea personala si a naturii intr-o primavara timpurie.

Asadar evenimentele se tin lant. Sa facem loc in programul nostru, la sectiunea timp liber, si pentru natura.

InParc va recomanda: plimbari cat mai lungi pe doua roti, fara claxoane si fara nervi, cu zambetul pe buze, sa faceti un gest caritabil alaturi de Taxi, Margineanu si Chilian si sa ascultati vorbele intelepte ale marelui Radu Beligan.

Un inceput de aprilie deosebit!

Irina, Echipa InParc

Aprilie 2011

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează