Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În 27 noiembrie, Florin Ghindă te invită în *Călătoria de la tine la acțiune* la incubator107 București

0

incubator107 și asociația culturală macaz trag linie și te provoacă la programul *Dă-ți demisia!*.

Recunoaștem: v-am copt-o. Cum era să vă momim un an jumate cu pasiuni care mai de care și să vă lăsăm baltă într-un job anost, scorțos, nemotivant și în fond – nu pentru voi? Programul *Dă-ți demisia* te trece prin întâlniri cu mentori, training-uri cu coach, biblioteci vii, grupuri de acțiune și ateliere aplicate. La final, spera-vom să ne găsim vocația, inspirația, încăpățânarea și instrumentele pentru a ne schimba viața.


În 27 noiembrie, Florin Ghindă te invită în *Călătoria de la tine la acțiune* o călătorie pe la mai multe destinații cu un popas scurt, dar important, la descoperirea de sine și cu ceva mai mult timp petrecut la stațiile de explorare concretă a acțiunilor pro și contra… demisiei. În această călătorie în jurul ideii de „demisie” putem descoperi lucruri care chiar ne plac sau aspecte pe care dorim să le îmbunătăţim, pentru a ajunge să facem lucrurile pe care ni le dorim.

Nu o să-ți servim rețete de călătorie, dar o să-ți împărtășim pățaniile și bucuriile noastre de dinainte şi de după demisie. Te așteptăm cu chef de hoinăreală și descoperire.

Cu cine?

Cu Florin Ghindă (și complice Luiza Dăncescu).

Florin Ghindă este educator de spirit și gândire pozitivă.

„Sunt un fel de educator, adică trainer. Sunt şi voluntar uneori. Sunt ardelean, dar am învăţat despre spiritul liber în Timişoara, iar acum mă bucur de Bucureşti. Cred în puterea energiei pozitive şi în compasiune, adică puterea care ne face să spunem ‘Da, pot şi eu!’, magia din care ne luăm energie, dar mai ales, dăm energie.”

De la voluntar la trainer și consultant, Florin activează în mai multe proiecte alături de Institutul Român de TrainingNational Democratic InstituteroPot şi este parte din reţeaua de consultanţi în antreprenoriat social alături de NEEsT . Și pentru că tot își construiește viziunea de ansamblu, Florin și colegii săi pun punctul pe i-ul din „Bine” atunci când promovează informații frumoase despre România, prin platforma RomaniaPozitiva.ro .

Luiza Dăncescu e pui de trainer, trecut prin voluntariat în ONG-uri studențești și poposit într-o companie ideală. Tot acolo se învârte pe lângă marketing și PR și, când n-o vede nimeni – pardon – când o vede toată lumea, învață pe oricine cum să combine mijloacele de transport public ca să ajungă rapid la destinație, cu ajutorul aplicațiilor TransportUrban.ro .)

Când?

marți@incubator107 , 27 noiembrie 2012 de la 19:00 la 21:0

Cum?

Înscrierea la atelier se face online, la bucuresti.incubator107.com

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 10 lei pentru întreg atelierul.

Unde?

Mansarda din Traian, nr. 107, București

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.