IKEA va acorda 30.000 euro pentru cel mai potrivit partener pentru dezvoltarea de programe și proiecte care au ca scop bunăstarea copiilor!

0

Pentru că magazinul IKEA își propune să facă lucrurile din ce în ce mai bine, cu grijă pentru oameni și mediu, începând de anul acesta, face un nou pas în această direcție, lansând Angajamentul IKEA România față de Comunitate.

Ce presupune acest lucru?

IKEA România va sprijini un proiect destinat comunităților din împrejurimile magazinului.

În 2012, compania și-a propus să aleagă un proiect care să susţină protecţia drepturilor copilului şi educaţia. Proiectul ales va primi din partea IKEA România un buget de 30.000 euro pentru dezvoltarea sau derularea de activităţi care să producă schimbări pe termen lung.

Ce tip de proiect va fi susținut?

Cele mai importante persoane din lume sunt copiii. De aceea, ei vor fi primii beneficiari ai acestei inițiative. Astfel încât, în 2012, magazinul IKEA își va concentra toate eforturile în vederea susținerii cauzelor copiilor.

IKEA România va căuta cel mai potrivit partener pentru dezvoltarea de programe și proiecte care au ca scop bunăstarea copiilor.

Cum se va face selecția proiectului câștigător?

Pe data de 25 aprilie 2012 a început sesiunea de înscrieri. În concursul de proiecte se pot înscrie Organizații non-guvernamentale (ONG) sau fundații.

Suma disponibilă pentru anul 2012 este echivalentul în lei a 30.000 EUR.

Aria de desfăşurare a proiectelor: municipiile Bucureşti şi Ploieşti, judeţul Ilfov.

Data de lansare a ofertei de sponsorizare: 25 aprilie 2012.

Data limită de depunere a cererilor de sponsorizare: 24 mai 2012, ora 14.00 (data poștei sau data de livrare prin curier).

Toate informațiile, explicațiile și formularele ce trebuie completate, vor fi disponibile și pe site: www.ikea.ro/impreuna-pentru-copii

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează