Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IKEA va acorda 30.000 euro pentru cel mai potrivit partener pentru dezvoltarea de programe și proiecte care au ca scop bunăstarea copiilor!

0

Pentru că magazinul IKEA își propune să facă lucrurile din ce în ce mai bine, cu grijă pentru oameni și mediu, începând de anul acesta, face un nou pas în această direcție, lansând Angajamentul IKEA România față de Comunitate.

Ce presupune acest lucru?

IKEA România va sprijini un proiect destinat comunităților din împrejurimile magazinului.

În 2012, compania și-a propus să aleagă un proiect care să susţină protecţia drepturilor copilului şi educaţia. Proiectul ales va primi din partea IKEA România un buget de 30.000 euro pentru dezvoltarea sau derularea de activităţi care să producă schimbări pe termen lung.

Ce tip de proiect va fi susținut?

Cele mai importante persoane din lume sunt copiii. De aceea, ei vor fi primii beneficiari ai acestei inițiative. Astfel încât, în 2012, magazinul IKEA își va concentra toate eforturile în vederea susținerii cauzelor copiilor.

IKEA România va căuta cel mai potrivit partener pentru dezvoltarea de programe și proiecte care au ca scop bunăstarea copiilor.

Cum se va face selecția proiectului câștigător?

Pe data de 25 aprilie 2012 a început sesiunea de înscrieri. În concursul de proiecte se pot înscrie Organizații non-guvernamentale (ONG) sau fundații.

Suma disponibilă pentru anul 2012 este echivalentul în lei a 30.000 EUR.

Aria de desfăşurare a proiectelor: municipiile Bucureşti şi Ploieşti, judeţul Ilfov.

Data de lansare a ofertei de sponsorizare: 25 aprilie 2012.

Data limită de depunere a cererilor de sponsorizare: 24 mai 2012, ora 14.00 (data poștei sau data de livrare prin curier).

Toate informațiile, explicațiile și formularele ce trebuie completate, vor fi disponibile și pe site: www.ikea.ro/impreuna-pentru-copii

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.