Ia-ti cartonasul si hai la Bucuresti fluiera fault!

1

17 aprilie 2010, Bucuresti. Parcul Unirii-Parcul Tineretului ora 10:15 – 17:00

De multe ori, schimbarea pe care o cautam in mediul din jurul nostru este cea pe care de fapt o asteptam de la ceilalti. Aceasta schimbare insa devine speranta acoperita de zadarnicele asteptari ale unui vis din ce in ce mai dificil de indeplinit. Renuntam astfel la acel vis?

AIESEC incurajeaza toti locuitorii orasului Bucuresti sa pastreze acel vis prin cel mai mare eveniment de responsabilitate sociala menit sa aduca o constientizare puternica asupra mediului in care traim: Bucurestiul Fluiera Fault (BFF).

Membri AIESEC, studenti, liceeni, voluntari ai companiilor si organizatiilor, personalitati din Bucuresti, oameni de orice varsta, sex sau ocupatie se vor intalni pe data de 17 Aprilie in Piata Unirii pentru a reprezenta schimbarea pe care orasul o asteapta. Astfel, 1000 de participanti vor sustine prin marsul lor o schimbare de mentalitate si o mai mare proactivitate in domeniul Responsabilitatii Sociale.

Marsul se va opri in Parcul Tineretului, unde toti sustinatorii unui oras mai bun vor avea parte de jocuri, concursuri, un targ de ONG-uri si plantare a copacilor.

Alege unul din cartonasele de pe picasaweb cartonas ce reprezinta unul din lucrurile pe care deja le faceti pentru o lume mai buna si folosestei imaginea ca si poza de profil pe Facebook, Twitter, Gtalk, Messenger sau orice alta retea sociala pe care o utilizezi!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.