Hoinareste prin lume cu Salonul National de Fotografie Turistica! Profita de timpul ramas si inscrie-te in concurs pana pe 5 noiembrie 2012.

0

Au trecut aproape doua saptamani de la startul inscrierilor pentru Salonul National de Fotografie Turistica, editia a XVI-a. Profita de timpul ramas si inscrie-te in concurs pana pe 5 noiembrie 2012. Asteptam fotografiile voastre care sa ilusteze cel mai bine tema Hoinar prin lume, cu categoriile: “Munti de legenda”, “Scenarii artistice”, “Portret”, “Romania turistica”, “Sporturi – la limita imposibilului”, “Oameni si civilizatii”, “Turist pe mapamond”.

Pentru mai multe detalii privind editia cu numarul XVI a Salonului National de Fotografie Turistica, dar si informatii despre modalitatea de inscriere sunt pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro.

Viziteaza si pagina de Facebook a revistei Vacante&Calatorii accesand www.facebook.com/vacantesicalatorii.

Salonul National de Fotografie Turistica este organizat de revista Vacante&Calatorii si Fundatia Amfiteatru, cu sprijinul A.R.T.E., sustinut de Teatrul de Revista “Constantin Tanase”, sub egida Programul “Amfiteatrul pentru turismul responsabil”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează