Herta Müller la ICR Suedia, Stockholm 12 decembrie ’09

1

Cu ocazia prezenţei în Suedia pentru ceremonia de decernare a Premiilor Nobel, laureata premiului pentru literatură Herta Müller a acceptat să participe şi la două evenimente organizate de Institutul Cultural Român de la Stockholm: o întâlnire cu lumea literară suedeză, la sediul Institutului, şi o întâlnire cu publicul larg, la Teatrul Dramatic Regal.

icr-stockholmEvenimentul deschis publicului larg va avea loc sâmbătă, 12 decembrie, la ora 12.00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic Regal din Stockholm. Programul va cuprinde o discuţie cu jurnalista Monica Nagler şi o lectură din opera scriitoarei, în interpretarea actorilor Stina Ekblad, Jonas Karlson şi Irene Lindh. Proiectul este organizat de ICR Stockholm în colaborare cu Teatrul Dramatic Regal, Institutul Goethe şi editura suedeză Wahlström & Widstrand, care a publicat cărţile Hertei Müller în suedeză. Conform icr.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.