Harta informatiilor pozitive RomaniaPozitiva

0

Salut. E vremea finalului de an. Este timpul sa ne oprim pentru cateva clipe si sa vedem cum a fost si pentru noi acest an. Noi credem ca 2010 este anul cauzelor. Prietenii invitati de noi la serialul Semnelor de Bine ne-au confirmat macar partial ca 2010 a fost un an al marilor cauze.

Si pentru noi a fost un an bun – contrar a ceea ce se vede in jurul nostru. 2010 a fost anul in care au „explodat” informatiile de bine despre Romania. Evident,  a fost si un an al informatiile negative despre locurile in care traim – dar, totusi, s-au intamplat si o multime de lucruri bune si e bine sa nu le ignoram.

Cu gandul la viitor am facut si o analiza a trecutului, a informatiilor pozitive publicate pe site-ul nostru in aceasta perioada. Cu aceasta ocazie suntem bucurosi sa iti prezentam:

Harta informatiilor pozitive RomaniaPozitiva

Sa auzim de (si mai mult) bine despre Romania in 2011!

Sarbatori Fericite!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează