Harta informatiilor pozitive RomaniaPozitiva

0

Salut. E vremea finalului de an. Este timpul sa ne oprim pentru cateva clipe si sa vedem cum a fost si pentru noi acest an. Noi credem ca 2010 este anul cauzelor. Prietenii invitati de noi la serialul Semnelor de Bine ne-au confirmat macar partial ca 2010 a fost un an al marilor cauze.

Si pentru noi a fost un an bun – contrar a ceea ce se vede in jurul nostru. 2010 a fost anul in care au „explodat” informatiile de bine despre Romania. Evident,  a fost si un an al informatiile negative despre locurile in care traim – dar, totusi, s-au intamplat si o multime de lucruri bune si e bine sa nu le ignoram.

Cu gandul la viitor am facut si o analiza a trecutului, a informatiilor pozitive publicate pe site-ul nostru in aceasta perioada. Cu aceasta ocazie suntem bucurosi sa iti prezentam:

Harta informatiilor pozitive RomaniaPozitiva

Sa auzim de (si mai mult) bine despre Romania in 2011!

Sarbatori Fericite!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează