Gradini urbane de zilele orasului in Bucuresti

0

UPDATE, 13 SEPTEMBRIE 2010 – ARTICOL COMPLET PE ARCUB.RO

Ţi-ai dorit să fie mai mult spaţiu urban pietonal în Bucureşti? Ţi-ai dorit ca Bucureştiul să aibă mai mult spaţiu verde? Măcar de ziua orasului, câteva zone din capitală o să fie amenajate sub formă de grădini.

La Piaţa Universităţii spaţiul o să fie amenajat sub forma unei „Pajişti înflorite” în vreme ce spaţiul de la Ateneu o să fie „Pădurea de argint”.

Proiectul se traduce prin instalaţii efemere în 6 puncte centrale ale Capitalei: la Institutul Francez, Piaţa „Arthur Verona”, Piaţa „George Enescu”, din faţa Ateneului, Piaţa Universităţii, Piaţa Roma de pe Lipscani, şi Gara de Nord. Instalaţiile reprezintă o combinaţie între natural şi artificial şi propun o privire nouă asupra peisajelor urbane obişnuite şi reinterpretarea ideii de grădină.

Adevarul.ro a publicat un articol detaliat despre acest proiect aniversar al Bucureştiului.
Mulţumim Oana Petria pentru informaţie!

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează