Gala Studenţilor Români din Străinătate 2012

0

La începutul de an 2012, studenţi, absolvenţi, personalităţi ale societăţii româneşti, diplomaţi, reprezentanţi ai societăţii civile şi jurnalişti se întâlnesc la a treia Gală LSRS pentru a cunoaşte meritele unor studenţi români cu rezultate deosebite în plan academic şi extra-curricular, din ţară şi din străinătate, în anul universitar 2010-2011. Sunt tineri remarcabili, care se bucură de succes peste hotare, dar care au nevoie de recunoaștere în România. Ei sunt un exemplu firesc al generaţiei actuale, care se afirmă prin curaj și creativitate în spații academice și culturale dintre cele mai diverse. Cei care vor urca pe podium sunt puțini, însă pasiunile, performanţele şi experienţele lor de viaţă transmit un mesaj de multe ori uitat: tinerii reprezintă o resursă umană inestimabilă, iar ideile lor merită ascultate, promovate și valorificate.

În cadrul evenimentului din 6 ianuarie 2012, vor fi decernate următoarele categorii de premii: Studentul Român al Anului din America, Studentul Român al Anului din Europa, Studentul Român al Anului de pe alte Continente, Studentul Român Erasmus al Anului, Studentul Anului în România și Marele Premiu pentru Studentul Român al Anului din Străinătate.

În ceea ce privește primele trei categorii, vor fi acordate distincții atât pentru nivelul universitar (licență), cât și pentru nivelul post-universitar (masterat și doctorat). Premiul Studentul Român Erasmus al Anului va fi oferit, ca și în cadrul ediției precedente, în scopul recunoaşterii meritelor studenţilor români care au beneficiat de mobilitate de studiu Erasmus pe parcursul anului academic 2010-2011.

Totodată, pentru prima dată de la introducerea premiilor pentru excelență academică, LSRS va acorda, în colaborare cu ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din Romania) și USR (Uniunea Studenților din România), un premiu adresat comunității studențești din România.

Nu în ultimul rând, competiția pentru Marele Premiu pentru Studentul Român al Anului din Străinătate va fi deschisă, ca și până acum, tuturor tinerilor români care au studiat în anul universitar 2010-2011 în străinătate, indiferent de aria geografică în care sunt localizate instituțiile de educație respective.

Așadar, dacă eşti student, vino la Gala LSRS ca să stai de vorbă cu tineri care au de împărtășit experienţe deosebite  – poate colegi cu care ai comunicat doar în mediul online şi cu care vei avea de discutat despre interese și pasiuni comune! De asemenea, verifică dacă te poți înscrie în competiția pentru premiile menționate mai sus.

Dacă reprezinţi un ONG, te aşteptăm la Gală pentru a povesti despre idei şi proiecte ce se pot transforma în parteneriate de lungă durată!

Rezervă-ţi un loc la o seară de gală completând formularul de aici:

Sursa: aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează