Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Partenerilor Habitat – Cluj (10 decembrie 2010) celebreaza actorii responsabili pentru locuinte decente!

0

Cluj-Napoca: Vineri, 10 decembrie 2010, de Ziua Drepturilor Omului și a decernării Premiilor Nobel, Habitat for Humanity Cluj organizează Gala Partenerilor Habitat – Cluj, 2010, cel mai mare eveniment de strângere de fonduri și de recunoaștere a actorilor implicați social în eforturile de eliminare a adăpostirii sărăcăcioase din comunitatea clujeană.

Circa 100 de reprezentanți ai companiilor locale sau naționale, parteneri actuali sau potențiali ai Habitat for Humanity Cluj, care doresc să sprijine eforturile de a asigura condiții decente de locuit pentru familiile defavorizate din România, se vor alătura într-o seară specială care are ca scop strângerea de fonduri pentru construirea celei de-a 74-a locuință Habitat în județul Cluj.

Când? Vineri, 10 decembrie, ora 19:00.
Unde? Restaurant Chios (Parcul Central, Cluj-Napoca).

Invitat special: Kai Brand-Jacobsen, expert internațional în mediere și construirea păcii și director PATRIR (Peace Action, Training and Research Institute of Romania).

Momente speciale: licitație de obiecte semnate de sportivi români cu sprijinul Agenției Naționale de Sport și Tineret, premierea partenerilor Habitat Cluj din 2010, recital de muzică folk al lui Mircea Vintilă și moment surpriză sub semnătura lui Adrian Hădean, unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri culinari din România.

Vă așteptăm la cel mai mare eveniment din 2010 al celor RESPONSABILI PENTRU LOCUINȚE DECENTE!*
* Intrarea se face pe bază de invitație. Dacă vreți să ne fiți alături, vă rugăm să contactați pe Ludmila Costin, Manager Dezvoltare Resurse, 0733 41 00 13, ludmila[punct]costin[at]habitat[punct]ro. O invitație este valabilă pentru două persoane și presupune o donaţie de 300 lei.

Evenimentul se află în 2010 la a doua ediție și urmărește să devină o tradiţie în comunitatea clujeană, pentru a pune în lumină actorii responsabili sociali din Cluj. Astfel, Habitat for Humanity Cluj își asumă rolul de catalizator și partener în comunitate pentru eliminarea adăpostirii sărăcăcioase.

Habitat for Humanity Cluj este una dintre cele peste 3 000 de filiale ale Habitat for Humanity International din întreaga lume. Organizaţie neguvernamentală, non-profit, Habitat for Humanity construieşte şi renovează locuinţe simple, decente şi accesibile ca preţ pentru şi împreună cu cei defavorizaţi al căror viitor este afectat grav de condiţiile în care aceştia locuiesc. Materialele provin din donaţii şi sponsorizări, iar construcţia este realizată de către voluntari împreună cu familiile beneficiare. Terenurile sunt concesionate de primărie sau donate de persoane fizice.

Habitat este mai mult decât un constructor non-profit, este o mişcare ce îşi propune să reconstruiască spiritul de comunitate, de ajutorare între membrii aceleiaşi comunităţi. La Cluj, Habitat for Humanity a construit 73 de locuințe simple, decente și accesibile ca preț și a ajutat prin proiecte de construcție și renovări peste 700 de persoane, părinți și copii, să aibă o locuință decentă. La nivel național, Habitat for Humanity este cea mai mare organizație neguvernamentală, din domeniul locuirii sociale și singura organizație care are în acest domeniu un Program de răspuns la dezastre. Mai multe informații pe www.habitat.ro și www.habitatcluj.ro.

Partenerii evenimentului: Autoritatea Națională pentru Tineret și Sport, ImagineTACT, PMA Invest, City Plaza, Restaurant Chios Cluj, Florăria Magnolia, Wedas, Sassy Sweets @ Anda Calinici, Adi Hădean,  Casa de licitație HIM. Parteneri media: CSR România, PR România, Ziua de Cluj, TVR Cluj, LumeBuna.ro, RomâniaPozitiva.ro, 24FUN, StiriONG.ro.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.