Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Naţională a Voluntarilor îşi desemnează câştigătorii

0

Cea de-a doua ediţie a Galei Naţionale a Voluntarilor, evenimentul anual organizat de Federația VOLUM, îşi va desemna cei 22 de câştigători miercuri 12 decembrie, începând cu ora 19:00,la Crystal Palace Ballrooms.

Prezentatorii evenimentului Irina Păcurariu (realizator TVR) şi Dragoş Dehelean (CEO responsabilitatesociala.ro), alături de cei 33 de membrii ai juriului, cei 90 de finalişti şi alţi invitaţi de seamă vor fi prezenţi la singura competiţie naţională ce aduce recunoaştere voluntarilor, proiectelor de voluntariat, coordonatorilor şi centrelor de voluntariat din întreaga ţară.

De asemenea, la eveniment vor participa și cei 7 ambasadori ai voluntariatului — Raed Arafat, Zoli Toth, Margareta Pâslaru, Marius Manole, Damian Drăghici, Călin Goia şi Valeria Răcilă van Groningen – alături de invitaţi de seamă precum Gabriela Szabo (campioană mondială) şi Iulia Deutsch (Şeful Adjunct al Reprezentanţei Comisiei Europenela București).

Competiția Gala Națională a Voluntarilor se desfășoară în perioada 30 octombrie – 12 decembrie 2012. În perioada 30 octombrie – 14 noiembrie au fost primite nominalizări din întreaga țară la cele 4 categorii de concurs și cele 22 de secțiuni. Au urmat preselecțiile realizate de Federația VOLUM și Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat, iar pe 23 noiembrie a început jurizarea finaliștilor competiției. Jurizarea a fost efectuată de 33 de experţi români din diverse domenii de activitate: companii, organizaţii non-guvernamentale şi instituţii publice.

Tema evenimentului din acest an este “România Interbelică”, anul I.L.Caragiale. Cei peste 300 de invitaţi vor avea parte de o seară de neuitat: momente artistice surpriză şi o expoziție cu obiecte de artă și mobilier puse la dispoziţie de Galeriile Noblesse şi Casa de Licitaţii Artmark.

Această competiție se desfășoară cu sprijinul partenerilor strategici Raiffeisen Bank și OMV Petrom, și a susținătorilor GlaxoSmithKline, URSUS Breweries, Crystal Palace Ballrooms, Coca-Cola Hellenic, Galeriile Noblesse și Artmark.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe pagina evenimentului www.voluntariat.ro/gala

Despre organizatori

VOLUM este Federaţia care sprijină dezvoltarea voluntariatului în România. Înfiinţată în anul 2010 la iniţitiva Pro Vobis – Centrul de Resurse pentru Voluntariat, VOLUM este o organizaţie umbrelă în domeniul voluntariatului, cu reprezentare la nivel naţional. În prezent, Federaţia VOLUM are 48 de organizaţii membre care implică voluntari şi sprijină mişcarea de voluntariat în următoarele domenii: social, educaţie, tineret, sănătate, protecţia mediului şi drepturile omului.

Despre parteneri

Parteneri strategici: Petrom, Raiffeisen Bank

Susţinători: URSUS Breweries, GSK Romania, Coca-Cola Hellenic

Parteneri logistici: Crystal Palace Ballrooms, Galeriile Noblesse, Artmark

Parteneri media: National FM, 121.ro, Revista Cariere, Cariere Online, Responsabilitate Sociala, Stiriong, Wall-street, Business Edu, CSRmedia, Ejobs, Mastermind Communications, PRwave, , Revista Boutique, , AlTreileaSector.ro, actionamresponsabil.ro, Bestjobs, România Pozitivă

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.