Gala Naţională a Voluntarilor îşi desemnează câştigătorii

0

Cea de-a doua ediţie a Galei Naţionale a Voluntarilor, evenimentul anual organizat de Federația VOLUM, îşi va desemna cei 22 de câştigători miercuri 12 decembrie, începând cu ora 19:00,la Crystal Palace Ballrooms.

Prezentatorii evenimentului Irina Păcurariu (realizator TVR) şi Dragoş Dehelean (CEO responsabilitatesociala.ro), alături de cei 33 de membrii ai juriului, cei 90 de finalişti şi alţi invitaţi de seamă vor fi prezenţi la singura competiţie naţională ce aduce recunoaştere voluntarilor, proiectelor de voluntariat, coordonatorilor şi centrelor de voluntariat din întreaga ţară.

De asemenea, la eveniment vor participa și cei 7 ambasadori ai voluntariatului — Raed Arafat, Zoli Toth, Margareta Pâslaru, Marius Manole, Damian Drăghici, Călin Goia şi Valeria Răcilă van Groningen – alături de invitaţi de seamă precum Gabriela Szabo (campioană mondială) şi Iulia Deutsch (Şeful Adjunct al Reprezentanţei Comisiei Europenela București).

Competiția Gala Națională a Voluntarilor se desfășoară în perioada 30 octombrie – 12 decembrie 2012. În perioada 30 octombrie – 14 noiembrie au fost primite nominalizări din întreaga țară la cele 4 categorii de concurs și cele 22 de secțiuni. Au urmat preselecțiile realizate de Federația VOLUM și Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat, iar pe 23 noiembrie a început jurizarea finaliștilor competiției. Jurizarea a fost efectuată de 33 de experţi români din diverse domenii de activitate: companii, organizaţii non-guvernamentale şi instituţii publice.

Tema evenimentului din acest an este “România Interbelică”, anul I.L.Caragiale. Cei peste 300 de invitaţi vor avea parte de o seară de neuitat: momente artistice surpriză şi o expoziție cu obiecte de artă și mobilier puse la dispoziţie de Galeriile Noblesse şi Casa de Licitaţii Artmark.

Această competiție se desfășoară cu sprijinul partenerilor strategici Raiffeisen Bank și OMV Petrom, și a susținătorilor GlaxoSmithKline, URSUS Breweries, Crystal Palace Ballrooms, Coca-Cola Hellenic, Galeriile Noblesse și Artmark.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe pagina evenimentului www.voluntariat.ro/gala

Despre organizatori

VOLUM este Federaţia care sprijină dezvoltarea voluntariatului în România. Înfiinţată în anul 2010 la iniţitiva Pro Vobis – Centrul de Resurse pentru Voluntariat, VOLUM este o organizaţie umbrelă în domeniul voluntariatului, cu reprezentare la nivel naţional. În prezent, Federaţia VOLUM are 48 de organizaţii membre care implică voluntari şi sprijină mişcarea de voluntariat în următoarele domenii: social, educaţie, tineret, sănătate, protecţia mediului şi drepturile omului.

Despre parteneri

Parteneri strategici: Petrom, Raiffeisen Bank

Susţinători: URSUS Breweries, GSK Romania, Coca-Cola Hellenic

Parteneri logistici: Crystal Palace Ballrooms, Galeriile Noblesse, Artmark

Parteneri media: National FM, 121.ro, Revista Cariere, Cariere Online, Responsabilitate Sociala, Stiriong, Wall-street, Business Edu, CSRmedia, Ejobs, Mastermind Communications, PRwave, , Revista Boutique, , AlTreileaSector.ro, actionamresponsabil.ro, Bestjobs, România Pozitivă

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează