Fugi pentru orașul tău în bătălia regiunilor! Competiția națională universitară ”Fuga la ștafetă!”

0

Asociația Student Sport în parteneriat cu Federația Sportului Școlar și Universitar și Federația Română de Atletism

Au plăcerea de a da startul înscrierilor pentru competiția națională universitară ”Fuga la ștafetă!”. Competiția se va desfășura în 6 regiuni istorice ale României, fiecare regiune predând ștafeta următoarei. Startul competiției se va da la Galați pe 22 octombrie și va continua la Constanța 24 octombrie, Târgu Jiu 26 octombrie, Timișoara 29 octombrie, Cluj Napoca 31 octombrie și va culmina la București pe data de 2 noiembrie.

Acest eveniment are loc în premieră în România, conceptul competiției atingând mai multe categorii de public. Principalul scop al evenimentului este acela de a oferi o alternativă studenților și tinerilor din România pentru practicarea  sportului. Studenți din mai multe centre universitare vor alerga pe o distanță de 2,5 km, își vor reprezenta universitatea, orașul și regiunea.

”Fuga la ștafetă!”, deși este special conceput pentru studenți, nu se adresează doar acestora. În fiecare oraș vor fi amenajate standuri de expoziție sau de recreație pentru susținători, vizitatori sau curioși adresate deoptriva studentiilor și viitorilor studenți. Muzica de fundal, expozițiile de artă și momentele artistice vor contura Social Space-ul ce se dorește a fi locul de încurajare a studenților în susținerea acestora pentru universitatea, orașul și regiunea din care fac parte.

Pentru înscrieri la competiție, invităm studenții să intre pe adresa de site:  www.studentsport.ro/fugalastafeta/inscriere/, iar pentru informațiile legate de traseele și Sociale Space-urile din orașe vă invităm pe www.studentsport.ro/fugalastafeta/despre-competitie/.

           

”Fuga la ștafetă!”  este un eveniment organizat de Asociaţia Student Sport România, sub egida Federaţiei Române de Atletism, susţinut de Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret şi este cuprins în calendarul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează