Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fripta la Timisoara!

0

incubator107 era, în 2011, locul în care oricine poate învăța pe oricine orice, o mansardă în buricul Bucureștiului, la Hala Traian. incubator107 în 2012 este ideea că ORIUNDE, oricine poate învăța pe oricine orice. Caravana incubator107 pornește spre Timișoara: ne cunoaștem, ne curtăm, ne decidem, te inițiem și continuăm împreună.

Lăsăm poezia și-o spunem pe-aia dreaptă – habar nu ai ce-i un incubator107. Hai să te dumirim. În ianuarie, i-am dumirit pe cei din Iași – uite-așa a fost, în februarie pe cei din Cluj cam așa! La Timișoara venim să te luăm prin învăluire, în uichendul 21-22 aprilie, în Cuib d’Arte și Scârț loc lejer, să înțelegi pe pielea ta. Te lăsăm paf cu un maraton de ateliere: înveți să jonglezi, să improvizezi, să bați un step și să calci o cămașă, hai să experimentăm și ce-ar fi să avem toți mobilă din carton? Bașca, concert Late Summer în Cuib d’Arte!

incubator107 – l-ai văzut, l-ai plăcut, un concurs e de trecut! Dacă ai un grup de prieteni sau un ONG și sunteți convinși că e nevoie de un incubator în Timișoara, înscrie-te în concurs până pe 20 mai și completează oracolul caravanei.

Proba de foc îți cere un maraton de ateliere! Pe 9-10 iunie venim năvală cu juriul peste tine, te iscodim, te hărțuim și spunem tare: ești sau nu ești tu cel care? Tu ești! Te inițiem, te testăm, te găzduim la noi, te punem la treabă, te punem la tablă, te aplaudăm, ne bucurăm, creștem, creștem, creștem. Nu-i de glumit, pe 1 iulie ești gata de piuit!

Pe 7 iulie lansezi singur-singurel prima Nocturnă incubator107. Păzea că vine!

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.