FOTO: O nouă stradă pietonală în București. VEZI UNDE!

0

Vești bune pentru spațiile urbane din București. O nouă stradă este în curs de amenajare pentru trafic aproape exclusiv pietonal (trotuar extins și iluminat public adecvat). 

Strada Nicolae Golescu (în spatele Ateneului Român) este într-o zonă frumoasă de promenadă cu spații de restaurante și cafenele.  

foto Florin Ghindă, 18 noiembrie 2012 București

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează