Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

5 comentarii

  1. avatar

    Sa inteleg ca ai ajuns acolo si te-ai gandit sa impartasesti cu noi farmecul zonei si al zapezii …. Numai ca eu ma oftic putintel 🙁 … pentru ca vreau si eu la zapada si la munte.

  2. avatar

    Superbe pozele! Sper intr-o promovare activa a turismului romanesc peste hotare, cum ar zice unii…”Explore the Carpathian Garden” 🙂
    Felicitari si asteptam noi peisaje!

  3. Pingback: Winter Images | KunFusion

Comentează