Fii si tu antreprenor! Mai ai inca cateva zile in care poti sa aplici la cel mai inovativ incubator de afaceri – StartUp Romania!

0

Fii si tu antreprenor! Controleaza felul in care evolueaza cariera ta facand ceea ce iti place.

Mai ai inca 8 zile la dispozitie in care poti sa aplici pentru a face parte din cel mai inovativ incubator de afaceri – StartUp Romania!

Ai intre 18 si 35 de ani si ai o idee de afacere pe care nu stii sa o pui in practica? StartUp Romania te poate ajuta!

StartUp Romania este un mediu pertinent creatiei in care ideile tale de business sunt fezabile si este  organizat sub forma unui incubator de afaceri. Pe parcursul a 6 luni poti beneficia gratuit de tot ce ai nevoie pentru o buna  elaborare a unui plan de afaceri real si profitabil: spatiu pentru desfasurarea activitatilor, consultanta financiara, juridica, de brand, administrativa, networking, experienta, publicitate, sustinere din partea unor mentori cu experienta in domeniu, dar si surse de finantare.

StartUp Romania este un proiect al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania  – singura asociatie din Romania care sustine, apara, reprezinta si promoveaza interesele tinerilor intreprinzatori.

Aplica si tu in perioada 01.10.2012- 01.11.2012, aici.

Dezvolta o idee inovatoare de business si apoi urmeaza pasii de pe site pentru a afla ce trebuie sa faci mai departe.

Daca ai intrebari nu ezita sa ne scrii la office@startup-romania.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează