Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fii si tu antreprenor! Mai ai inca cateva zile in care poti sa aplici la cel mai inovativ incubator de afaceri – StartUp Romania!

0

Fii si tu antreprenor! Controleaza felul in care evolueaza cariera ta facand ceea ce iti place.

Mai ai inca 8 zile la dispozitie in care poti sa aplici pentru a face parte din cel mai inovativ incubator de afaceri – StartUp Romania!

Ai intre 18 si 35 de ani si ai o idee de afacere pe care nu stii sa o pui in practica? StartUp Romania te poate ajuta!

StartUp Romania este un mediu pertinent creatiei in care ideile tale de business sunt fezabile si este  organizat sub forma unui incubator de afaceri. Pe parcursul a 6 luni poti beneficia gratuit de tot ce ai nevoie pentru o buna  elaborare a unui plan de afaceri real si profitabil: spatiu pentru desfasurarea activitatilor, consultanta financiara, juridica, de brand, administrativa, networking, experienta, publicitate, sustinere din partea unor mentori cu experienta in domeniu, dar si surse de finantare.

StartUp Romania este un proiect al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania  – singura asociatie din Romania care sustine, apara, reprezinta si promoveaza interesele tinerilor intreprinzatori.

Aplica si tu in perioada 01.10.2012- 01.11.2012, aici.

Dezvolta o idee inovatoare de business si apoi urmeaza pasii de pe site pentru a afla ce trebuie sa faci mai departe.

Daca ai intrebari nu ezita sa ne scrii la office@startup-romania.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.