Festivalul ShortsUP/ Bucuresti 27 martie 2010

0

Ediţia din 27 martie a festivalului ShortsUP va avea loc la Opera Naţională Bucureşti. Evenimentul de la Opera Naţională, desfăşurat sub titulatura „Musicology” va cuprinde filme de scurtmetraj si un amestec de muzică clasică şi hip-hop. Potrivit happynews.ro acesta este evenimentul în care artiştii underground poartă frac, iar instrumentiştii de la Operă, tricouri cu „smiley face”.

„Orchestra de muzică clasică va crea live coloana sonoră a primului SF din istorie, un scurtmetraj mut din 1902. Un alt scurtmetraj va fi povestit în versuri hip-hop, cu un cor de copii în background. Nu vor lipsi momentele de dans şi invitaţii speciali, care vor interacţiona cu publicul ShortsUP.”

Din program fac parte: Signs (Patrick Hughes, Australia, 2008), castigator la Cannes Lions 2009,  L’homme sans tete (Juan Solanas, Franta, 2003), marele castigator la Cannes si la premiile Cesar, sau experimentalul Sniffer (Bobbie Peers, Norvegia, 2006), cel mai bun scurtmetraj in cadrul European Shorts Awards si castigator al Palme D’or in 2007.

Mai multe informatii pe shortsup.ro
Sursa Mediafax via happynews.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează