Festivalul ShortsUP/ Bucuresti 27 martie 2010

0

Ediţia din 27 martie a festivalului ShortsUP va avea loc la Opera Naţională Bucureşti. Evenimentul de la Opera Naţională, desfăşurat sub titulatura „Musicology” va cuprinde filme de scurtmetraj si un amestec de muzică clasică şi hip-hop. Potrivit happynews.ro acesta este evenimentul în care artiştii underground poartă frac, iar instrumentiştii de la Operă, tricouri cu „smiley face”.

„Orchestra de muzică clasică va crea live coloana sonoră a primului SF din istorie, un scurtmetraj mut din 1902. Un alt scurtmetraj va fi povestit în versuri hip-hop, cu un cor de copii în background. Nu vor lipsi momentele de dans şi invitaţii speciali, care vor interacţiona cu publicul ShortsUP.”

Din program fac parte: Signs (Patrick Hughes, Australia, 2008), castigator la Cannes Lions 2009,  L’homme sans tete (Juan Solanas, Franta, 2003), marele castigator la Cannes si la premiile Cesar, sau experimentalul Sniffer (Bobbie Peers, Norvegia, 2006), cel mai bun scurtmetraj in cadrul European Shorts Awards si castigator al Palme D’or in 2007.

Mai multe informatii pe shortsup.ro
Sursa Mediafax via happynews.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează