Festivalul de Film Transilvania / TIFF a inceput! Cultura filmului este acum pe strazile Clujului!

0

PROGRAMUL OFICIAL TIFF 2011 este disponibil aici – pe de site-ul oficial tiff.ro

La Cluj a început TIFF, probabil cel mai important eveniment românesc de film din țară!  ulte filme alături de evenimente de cultură, atmosferă de bine, artă la pachet pentru clujeni și nu numai până în data de 12 iunie 2011. Festivalul ajunge și la Sibiu în perioada 15-19 iunie 2011.

Pe 5 iunie, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, TIFF gândeşte verde, în cadrul proiectului ecoTIFF. Proiectul ecoTIFF cuprinde proiecţiile unor filme care trag un semnal de alarmă asupra cauzelor care contribuie la degradarea planetei şi pericolelor reale cu care se confruntă omenirea şi două seminarii care dezbat teme care ţin de mediul înconjurător.

De asemenea, 5 iunie este declarată la TIFF 2011 Ziua Diversităţii. O zi care aduce o serie de proiecţii şi evenimente pe cât de diferite ca tematici pe atât de interesante.

Azi, duminică, 5 iunie, ora 20.00, la Teatrul Maghiar clujenii sunt invitaţi la piesa Savianei Stănescu, Polanski, Polanski, care atrage atenţia atât iubitorilor de teatru, cât şi cinefililor. Polanski, Polanski explorează turbulenţele psiho-emoţionale ale celebrului regizor Roman Polanski printr-o expunere fictivă a trei momente de răscruce din viaţa lui: dorinţă, evadare, pedeapsă. Această explorare multimedia super-corporală, realizată de apreciatul actor Grant Neale, înglobează forme atât din teatru cât şi din film şi combină genurile teatrului psihologic şi al monologului.

Stai conectat la tiff.ro pentru detalii despre eveniment!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează