Festival urban pe strada Matasari! „Femei pe Matasari” in 17-19 iunie 2011

0

„Femei pe Matasari” – proiect organizat de Beneva,  17 si 19 iunie pe Strada Matasari.

„Femei pe Matasari” isi propune sa schimbe imaginea zonei, rau-famata, cu cea a unui spatiu dedicat artei si culturii. Vrem ca in urma celor 3 zile si 2 nopti sa dezvaluim fata nevazuta si nebanuita a zonei Matasari. Femeile nu se vor mai vinde la colt de strada, ci isi vor expune arta, talentul, pentru a rasturna valorile negative ale acestei zone si pentru a redefini rolul femeii in societate.

Intre 17 si 19 iunie vom inchide Strada Matasari si o vom transforma intr-un spatiu dedicat artei si femeii: vom organiza prezentari de moda, concerte, proiectii pe cladiri, gatit, jocuri inedite, cinematograf in aer liber, standuri in care femeile iti vor promova cauzele umanitare pentru care lupta si multe alte evenimente realizate cu femei, despre femei, despre talentele lor.

Vom dezbate rolul femeii in societate si vom organiza seminarii despre violenta domestica, abuz, avort etc pentru a promova si latura educationala a acestui proiect.

Daca vrei sa participi la acest eveniment acceseaza acest link.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează