Festival de film de animatie, Anim’est 2 – 11 octombrie 2009

0

Anim’est vă aşteapă în perioada 2 – 11 octombrie 2009, la cea de-a patra ediţie!

Pentru prima dată festivalul îşi aşteaptă publicul în patru locaţiiCinematografele Patria, Union, Elvira Popescu şi Terasa Verona (Librăria Cărtureşti). „Singurul festival de film de animaţie din Bucureşti şi cel mai important din România, Anim’est contabilizează, pentru primele trei ediţii, 900 de filme proiectate şi peste 18.000 de spectatori. Consacrat pe plan internaţional, evenimentul a avut ca invitaţi mari nume ale animaţiei mondiale, precum John R Dilworth şi Bill Plympton (nominalizaţi la Premiul Oscar), Hayo Freitag sau Juan Pablo Zaramella şi a prezentat cele mai importante filme de animaţie premiate la Cannes, Annecy, Animadrid sau Animateka.” conform site-ului oficial al evenimentului.
* Patria

B-dul Magheru 12-14, Bucuresti, Tel 021 – 316 92 66

* Elvira Popescu

B-dul Dacia 77, Bucuresti, Tel 021-316 02 24

* Union

Strada Ion Campineanu 21, Bucuresti, Tel 021-313-92-89

* Open Air Carturesti

Strada Pictor Arthur Verona 13, Bucuresti, Tel 021-317 34 59

afis1WORKSHOP DE ANIMAŢIE!!!

Dacă îţi place animaţia ceva mai mult decât unui simplu spectator, atunci, anul acesta, Anim’est te învaţă cum să faci animaţie în cadrul unui workshop. Iată detalii despre acest workshop tot de pe site-ul oficial.

„După ce ţi-a umplut capul de animaţii timp de trei ediţii şi după succesul atelierului de animaţie 2D de anul trecut, anul acesta, din nou, Anim’est te învaţă cum să faci animaţie, în cadrul unui workshop de 5 zile, susţinut de trainerii de la Zorobabel (Belgia) care organizează astfel de workshop-uri în întreaga lume, din 1994. Dacă te tentează, ai peste 16 ani şi vorbeşti engleza, trebuie doar să ne trimiţi datele personale şi o scrisoare de intenţie, în care să-ţi pui toată pasiunea pentru animaţie. Dacă ai şi experienţă în domeniu, spune-ne şi trimite şi dovezi.”

Deadline: 20 septembrie 2009
Adresa de e-mail: workshop.animest@gmail.com
Workshop-ul va avea loc între 5 şi 9 octombrie, la Cărtureşti Verona.
Număr de locuri: 15
Mai multe informaţii pe site-ul oficial http://www.animest.ro/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează