Femei lider din intreaga lume in conferinta live la Timisoara!

0

Lideri din intreaga lume care au schimbat economia, politica, tehologia si medicina pot fi ascultati la Timisoara in cadrul unei transmisiuni live de la Washington, Statele Unite ale Americii, in zilele de 7 si 8 decembrie.

TEDxTimisoara aduce conferinta TED Women, la care vor participa femei lider de pe intregul glob, intre care tanara denumita „Oprah a Chinei”, Fondatorul CNN-ului, COO-ul de la Facebook si o laureata a Premiilor Nobel.

La eveniment vor participa si femei influente din Timisoara care vor prezenta idei care merita sa fie impartasite. Printre ele se numara Laila Onu director exectiv general al fundatiei Pentru Voi, psihologul Liliana Cismariu, speakerul motivational Angela Gherman, si cativa un speakeri surpriza. Informatii despre inscrierea la evenimentul TEDxTimisoara Women se pot gasi online pe site-ul www.TEDxTimisoara.com. Numarul de participanti este limitat la 80 de persoane.

Informatiile privind programul evenimentului si locul desfasurarii se vor publica pe site, pe contul de Twitter @tedxtimisoara si pe pagina de Facebook http://facebook.tedxtimisoara.com

TEDxTimisoara este cea mai veche licenta TEDx din Romania inca activa. Din 2009 si pana acum s-au desfasurat trei editi. Pentru transmisiunea evenimentului TED India, peste 100 de persoane s-au inscris in mai putin de 24 de ore, numai prin Internet.

Conferintele TED aduc in fata publicului personalitati din Tehnologie, Entertainment si Design, trei dintre domeniile care configureaza, impreuna, viitorul. Au participat la evenimentele TED, in calitate de speakeri: Bill Clinton, Bill Gates, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Sir Richard Branson, Philippe Starck and Bono, alaturi de manageri, oameni de stiinta, creativi si filantropi.

TED este o organizatie nonprofit devotata Ideilor care Merita Impartasite. Inceput ca o conferinta desfasurata in California, SUA, acum 25 de ani, TED a ajuns sa sustine ideile care schimba lumea cu multiple initiative.
In spiritul “ideilor care merita impartasite”, TED a cread TEDx. Acesta este un program care reuneste evenimente local, cu organizare locala, care reunesc oameni pentru a impartasi o experienta TED. Evenimentul nostru se numeste TEDxTimisoara, unde x = eveniment TED organizat independent.

La TEDxTimisoara, inregistrarile video TEDTalks si speakerii se vor combina pentru a genera discutii profune si conexiuni intr-un grup mic. Conferinta TED asigura sprijin general pentru programele TEDx, iar evenimentele TEDx, incluzandu-le aici si pe cele ale noastre, sunt organizate local.

Despre TED

TED este o organizatie nonprofit devotata Ideilor care Merita Impartasite. Inceputa ca o conferinta de patru zile in California, acum 25 de ani, TED s-a dezvoltat pentru a sprijini acele idei care schimba lumea, prin multiple initiative. Conferinta anuala TED invita liderii, teoreticieni si practicieni, sa vorbeasca timp de 18 minute. Discursurile lor sunt disponibile, gratuit, pe TED.com. Printre speakerii TED se numara Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende si premierul britanic Gordon Brown. Conferinta anuala TED are loc in Long Beach, Califonia, cu simulcast in Palm Spring; TEDGlobal se tine in fiecare an in Oxford, Marea Britanie. Initiativele media ale TED includ TED.com, unde noi discursuri sunt postate zilnic si Open Translation Project, care ofera subtitrati si transcriere interactiva, plus sansa ca fiecare discurs TED sa fie tradus de voluntari din lumea intreaga. TED ofera premiul anual TED Prize, unde oamenilor exceptionali, care doresc sa schimbe lumea, li se ofera sansa sa iti transforme visurile in realitate; TEDx care da sansa oamenilor sau grupurilor un mod de a organiza evenimente asemenea TED pe plan local in toata lumea; si programul TEDFellows, care ajuta innovatorii de pe intregul glob sa schimbe lumea si sa fie parte a comunitatii TED, program cu ajutorul caruia efectul proiectelor si activitatilor lor poate fi simplificat.

Urmareste TED pe Twitter pe twitter.com/TEDTalks, sau pe Facebook la facebook.com/TED.

TED2011, “Redescoperirea Minunilor”, se va tine in perioada 28 Februarie – 4 Martie 2011 in Long Beach, California si simulcast TEDActive in Palm Springs, California.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.