Femei lider din intreaga lume in conferinta live la Timisoara!

0

Lideri din intreaga lume care au schimbat economia, politica, tehologia si medicina pot fi ascultati la Timisoara in cadrul unei transmisiuni live de la Washington, Statele Unite ale Americii, in zilele de 7 si 8 decembrie.

TEDxTimisoara aduce conferinta TED Women, la care vor participa femei lider de pe intregul glob, intre care tanara denumita „Oprah a Chinei”, Fondatorul CNN-ului, COO-ul de la Facebook si o laureata a Premiilor Nobel.

La eveniment vor participa si femei influente din Timisoara care vor prezenta idei care merita sa fie impartasite. Printre ele se numara Laila Onu director exectiv general al fundatiei Pentru Voi, psihologul Liliana Cismariu, speakerul motivational Angela Gherman, si cativa un speakeri surpriza. Informatii despre inscrierea la evenimentul TEDxTimisoara Women se pot gasi online pe site-ul www.TEDxTimisoara.com. Numarul de participanti este limitat la 80 de persoane.

Informatiile privind programul evenimentului si locul desfasurarii se vor publica pe site, pe contul de Twitter @tedxtimisoara si pe pagina de Facebook http://facebook.tedxtimisoara.com

TEDxTimisoara este cea mai veche licenta TEDx din Romania inca activa. Din 2009 si pana acum s-au desfasurat trei editi. Pentru transmisiunea evenimentului TED India, peste 100 de persoane s-au inscris in mai putin de 24 de ore, numai prin Internet.

Conferintele TED aduc in fata publicului personalitati din Tehnologie, Entertainment si Design, trei dintre domeniile care configureaza, impreuna, viitorul. Au participat la evenimentele TED, in calitate de speakeri: Bill Clinton, Bill Gates, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Sir Richard Branson, Philippe Starck and Bono, alaturi de manageri, oameni de stiinta, creativi si filantropi.

TED este o organizatie nonprofit devotata Ideilor care Merita Impartasite. Inceput ca o conferinta desfasurata in California, SUA, acum 25 de ani, TED a ajuns sa sustine ideile care schimba lumea cu multiple initiative.
In spiritul “ideilor care merita impartasite”, TED a cread TEDx. Acesta este un program care reuneste evenimente local, cu organizare locala, care reunesc oameni pentru a impartasi o experienta TED. Evenimentul nostru se numeste TEDxTimisoara, unde x = eveniment TED organizat independent.

La TEDxTimisoara, inregistrarile video TEDTalks si speakerii se vor combina pentru a genera discutii profune si conexiuni intr-un grup mic. Conferinta TED asigura sprijin general pentru programele TEDx, iar evenimentele TEDx, incluzandu-le aici si pe cele ale noastre, sunt organizate local.

Despre TED

TED este o organizatie nonprofit devotata Ideilor care Merita Impartasite. Inceputa ca o conferinta de patru zile in California, acum 25 de ani, TED s-a dezvoltat pentru a sprijini acele idei care schimba lumea, prin multiple initiative. Conferinta anuala TED invita liderii, teoreticieni si practicieni, sa vorbeasca timp de 18 minute. Discursurile lor sunt disponibile, gratuit, pe TED.com. Printre speakerii TED se numara Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende si premierul britanic Gordon Brown. Conferinta anuala TED are loc in Long Beach, Califonia, cu simulcast in Palm Spring; TEDGlobal se tine in fiecare an in Oxford, Marea Britanie. Initiativele media ale TED includ TED.com, unde noi discursuri sunt postate zilnic si Open Translation Project, care ofera subtitrati si transcriere interactiva, plus sansa ca fiecare discurs TED sa fie tradus de voluntari din lumea intreaga. TED ofera premiul anual TED Prize, unde oamenilor exceptionali, care doresc sa schimbe lumea, li se ofera sansa sa iti transforme visurile in realitate; TEDx care da sansa oamenilor sau grupurilor un mod de a organiza evenimente asemenea TED pe plan local in toata lumea; si programul TEDFellows, care ajuta innovatorii de pe intregul glob sa schimbe lumea si sa fie parte a comunitatii TED, program cu ajutorul caruia efectul proiectelor si activitatilor lor poate fi simplificat.

Urmareste TED pe Twitter pe twitter.com/TEDTalks, sau pe Facebook la facebook.com/TED.

TED2011, “Redescoperirea Minunilor”, se va tine in perioada 28 Februarie – 4 Martie 2011 in Long Beach, California si simulcast TEDActive in Palm Springs, California.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează