Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Felicitari, Andrei Rosu! In curand „Guinness World Records la categoria Fastest time to run marathon and ultra marathon on each continent”

0

Walmark, sustinatorul lui Andrei Rosu, a primit confirmarea ca orice este posibil cu multa vointa si ambitie. Andrei a finalizat ieri proiectul 7 maratoane si 7 ultramaratone pe 7 continente, in mai putin de 2 ani, inscriindu-se astfel in Guinness World Records la categoria Fastest time to run marathon and ultra marathon on each continent.

Dupa 2 ani in care Walmark a fost alaturi de Andrei Rosu pe 7 continente, el a parcurs ultimele doua ultramaratoane din seria celor 7, in Noua Zeelanda si Brazilia, printr-o calatorie in jurul lumii. El a alergat cei 53 km ai ultramaratonului Bedrock50, din Christchurch, Noua Zeelanda, in 7 ore si 49 minute, situandu-se pe la jumatatea clasamentului final. Ultimul ultramaraton, finalizat ieri, pe data de 4 martie in Rio Grande, Brazilia, a insemnat pentru Andrei o alergare de 50 km, incheiata cu succes in 5 ore si 22 minute.

Aceste doua competitii sunt incununarea unui proiect ambitios, care l-a condus pe Andrei prin cele mai indepartate si extreme locuri ale lumii. Iata lista completa a competitiilor:

Maraton:

Polul Nord North Pole Marathon
Australia Australian Outback Marathon
Europa Eurasia Marathon
America de Sud Maraton Costa del Pacifico
Antarctica Antarctic Ice Marathon
Africa Sahara Marathon
Asia Everest Marathon
America de Nord Mayor’s Marathon Alaska

 

Ultramaraton:

Antarctica Antarctic Ice 100km
Europa Eco-Trail de Paris 80 km
Asia Dead Sea Ultra 50 km
Africa Two Oceans Mutual Ultra 56 km
America de Nord Creemore Vertical Challenge 50 km
Noua Zeelanda Bedrock50 53 km
America de Sud Supermaratona Cidade do Rio Grande 50 km

Noi, cei din Walmark, care am crezut in visul sau inca de la inceput, il felicitam pe Andrei si asteptam cu nerabdare intoarcerea lui, pentru a auzi povestile minunate ale calatoriei sale in jurul lumii. Pana atunci putem urmari impresiile de calatorie ale lui Andrei blogul sau personal: andreirosu.wordpress.com

In termen de aproximativ doua saptamani, Andrei va primi in mod oficial confirmarea performantei sale din partea Guinness World Records!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.