Felicitari, Andrei Rosu! In curand „Guinness World Records la categoria Fastest time to run marathon and ultra marathon on each continent”

0

Walmark, sustinatorul lui Andrei Rosu, a primit confirmarea ca orice este posibil cu multa vointa si ambitie. Andrei a finalizat ieri proiectul 7 maratoane si 7 ultramaratone pe 7 continente, in mai putin de 2 ani, inscriindu-se astfel in Guinness World Records la categoria Fastest time to run marathon and ultra marathon on each continent.

Dupa 2 ani in care Walmark a fost alaturi de Andrei Rosu pe 7 continente, el a parcurs ultimele doua ultramaratoane din seria celor 7, in Noua Zeelanda si Brazilia, printr-o calatorie in jurul lumii. El a alergat cei 53 km ai ultramaratonului Bedrock50, din Christchurch, Noua Zeelanda, in 7 ore si 49 minute, situandu-se pe la jumatatea clasamentului final. Ultimul ultramaraton, finalizat ieri, pe data de 4 martie in Rio Grande, Brazilia, a insemnat pentru Andrei o alergare de 50 km, incheiata cu succes in 5 ore si 22 minute.

Aceste doua competitii sunt incununarea unui proiect ambitios, care l-a condus pe Andrei prin cele mai indepartate si extreme locuri ale lumii. Iata lista completa a competitiilor:

Maraton:

Polul Nord North Pole Marathon
Australia Australian Outback Marathon
Europa Eurasia Marathon
America de Sud Maraton Costa del Pacifico
Antarctica Antarctic Ice Marathon
Africa Sahara Marathon
Asia Everest Marathon
America de Nord Mayor’s Marathon Alaska

 

Ultramaraton:

Antarctica Antarctic Ice 100km
Europa Eco-Trail de Paris 80 km
Asia Dead Sea Ultra 50 km
Africa Two Oceans Mutual Ultra 56 km
America de Nord Creemore Vertical Challenge 50 km
Noua Zeelanda Bedrock50 53 km
America de Sud Supermaratona Cidade do Rio Grande 50 km

Noi, cei din Walmark, care am crezut in visul sau inca de la inceput, il felicitam pe Andrei si asteptam cu nerabdare intoarcerea lui, pentru a auzi povestile minunate ale calatoriei sale in jurul lumii. Pana atunci putem urmari impresiile de calatorie ale lui Andrei blogul sau personal: andreirosu.wordpress.com

In termen de aproximativ doua saptamani, Andrei va primi in mod oficial confirmarea performantei sale din partea Guinness World Records!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează