Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment caritabil „Daruieste o noua viata” pentru Concordia la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

0

Daca un copil al strazii vine la tine, iti atinge mana si spune: 
„Ia-ma cu tine!”, atunci stii ca ajutorul pe care i-l oferi este o necesitate. 
El izvoraste nu din creier, ci din inima” – Pater Georg Sporschill SJ

Avem deosebita onoare de a va anunta ca Societatea Companiilor Hoteliere Grand organizeaza in beneficiul Organizatiei Umanitare Concordia pe 12 decembrie 2012 cea de-a doua editie a Evenimentului Caritabil „Daruieste o noua viata” , gazduit de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Calea 13 Septembrie 90.

Cu sprijinul Olga Gudynn International School, platforma RomaniaPozitiva.ro, portalul de caritate Imparte.ro si ITS Events Management, toate fondurile obtinute in urma acestui eveniment caritabil vor fi redirectionate in totalitate tinerilor si copiilor din familia Concordia.

Prima ediţie a evenimentului caritabil (decembrie 2011) s-a bucurat de un succes deosebit. A avut stil, grandoare, iar ceremonia de deschidere, susţinută de  moderatoarea Andreea Esca, a adus oaspeţii în atmosfera potrivită. Copiii din Concordia s-au simţit ca nişte mici vedete, aceştia susţinând un adevarat spectacol în faţa tuturor invitaţilor.

Copiii de la atelierul de arta si cei de la brutaria Concordia va asteapta cu expozitii de produse, obiecte si lucrari de arta de care va invita sa va bucurati alaturi de ei. In plus, acestia au pregatit, cu mult efort si daruire, un program artistic si muzical special. 
Evenimentul este o ocazie minunata de a cunoaste copii cu adevarat deosebiti, care au multe de daruit in ciuda trecutului lor nefericit, dar si de a va implica direct in sustinerea financiara si morala a acestei organizatii.

Despre Concordia

Concordia este o organizatie umanitara, neguvernamentala, apolitica si non-profit, care are ca obiectiv recuperarea si reintegrarea sociala, scolara si familiala a copiilor si tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct din strada.

In prezent, Concordia ocroteste peste 400 de copii si tineri, organizati in grupuri de tip familial de cate 8-12 copii, in casele si locuintele sociale pe care le administreaza in Bucuresti, Ploiesti si Aricestii-Rahtivani (judetul Prahova).
De toti acestia se ocupa cu dedicatie peste 170 de angajati, voluntari si colaboratori.

„Am organizat acest eveniment din dorinta de a schimba realitatea unor drame umane fata de care nu putem fi indiferenti. Evenimentul este o ocazie minunata de a cunoaste copii cu adevarat deosebiti, care au multe de daruit in ciuda trecutului lor nefericit, dar si o oportunitate de a va implica direct in sustinerea financiara si morala a acestei organizatii. Avem deosebita placere de a va invita sa sprijiniti evenimentul caritabil “Daruieste o noua viata!”, ca impreuna sa ajutam copiii si tinerii defavorizati de soarta”, Oana Mocanu, Director Vanzari si Marketing – The Grand.

Sustinatorii evenimentului „Daruieste o noua viata” 

The Grand este un sustinator important al Organizatiei Umanitare CONCORDIA. Cel mai mare complex multifunctional de lux, unic in Romania, cu o suprafata de 85.000 mp distribuita pe 13 niveluri, cuprinde: galeria The Grand Avenue, care reuneste branduri nationale si internationale de renume de lux, birourile The Grand Offices cu facilitati de ultima generatie, hotelul de 5 stele JW Marriott Bucharest, Clubul de Sanatate World Class, The Grand Parking cu peste 500 de locuri de parcare subteran si la suprafata.

ITS Events Management colaboreaza cu Organizatia Umanitara CONCORDIA implicandu-se in managementul evenimentelor, strangere de fonduri si alte activitati. ITS Events Management va fi prezenta la eveniment alaturi de companii mari pe care a reusit sa le implice financiar in viata copiilor.  

Portalul de caritate Imparte.ro este un important partener media al evenimentului „Daruieste o noua viata!”, pe care il promoveaza pe toate caile de comunicare. Pe acest portal Organizatia Umanitara CONCORDIA beneficiaza de o vizibilitate foarte buna, iar utilizatorii si membrii site-ului pot dona direct in conturile CONCORDIA sau pot oferi orice fel de sprijin copiilor si tinerilor din organizatie.

Olga Gudynn International School (OGIS) a demarat recent un parteneriat de durata cu CONCORDIA, care consta in evenimente de strangere de fonduri, activitati educative (ateliere de creatie, serbari, jocuri sportive) care sa apropie copii din cele doua institutii. Prin Fundatia Olga Gudynn se organizeaza diverse evenimente umanitare. Astfel OGIS sustine evenimentul caritabil „Daruieste o noua viata!”, organizat anual de complexul multifunctional de lux The Grand.

Speram ca si in acest an sa fiti alaturi de micutii din familia Concordia!

www.concordiacharityevent.ro

REUSIM IMPREUNA!

Contam pe sprijinul dumneavoastra!

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comments are closed.