Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ești în căutarea cadourilor perfecte pentru Crăciun?

0

Ești în căutarea cadourilor perfecte pentru Crăciun?

Te invităm să descoperi dulciurile cu arome fine ale Brutăriei CONCORDIA, concepute special pentru sărbătorile de sfârșit de an. Mai mult, cadourile delicioase pot fi personalizate și
adaptate nevoilor tale.

Consultă catalogul nostru și comandă din timp cele mai dulci surprize pentru cei dragi,
colegi, parteneri sau colaboratori!

Comenzi și detalii la 0726 244 806 | comenzi.cd@concordia.org.ro.

unnamed

Împreună putem crește șansa tinerilor aflați în dificultate să urmeze cursurile pentru
meseria de brutar/patiser organizate de Școala de Meserii, italiapharmacia24.com program al Centrului Austriac pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA!

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comments are closed.