Esti elev de liceu in Bucuresti? Vino la “Se Poate”!

0

Pe 29 septembrie are loc primul eveniment “Se Poate” organizat de LumeBuna.ro, incepand cu ora 11.00, la Casa Universitarilor, adresat elevilor de liceu! Evenimentul isi propune sa promoveze valorile din Romania, aducand in fata tinerilor, romani care dovedesc prin ceea ce fac, ca “se poate” si in Romania.

Invitatii vor veni sa impartaseasca povestea lor si sa spuna cine sunt, cu ce dileme s-au confruntat in adolescenta, cum si-au descoperit talentul si pasiunea, care au fost provocarile lor si cum arata viata dincolo de talent si pasiune.

La eveniment vor fi prezenti: Tincuta Baltag (presedinta Fundatiei Dinu Patriciu), Traian Bruma (membru CROS), Eliza Rogalski (CEO la Tempo Advertising) si Alex Gavan (alpinist). De asemenea, cei prezenti vor avea oportunitatea de a interactiona direct cu organizatii ce desfasoara programe pentru elevi de liceu.

Participarea la evenimentul de pe 29 septembrie, se face prin inscrierea in aceasta pagina: http://www.lumebuna.ro/se-poate/inscriere/.  Mai multe detalii program, sunt disponibile aici: http://www.lumebuna.ro/se-poate/agenda/.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează