Employability in Higher Education / 23-24 februarie 2012

0

Employability in Higher Education. Who Cares and Who Dares – a Student Policy Forum

British Council Romania, în colaborare cu Link Education And Practice (LEAP), lansează Student Policy Forum, în zilele de 23 și 24 februarie 2012, la hotel Howard-Johnson București. Studenții, alături de consilieri în carieră, profesori, angajatori și reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, sunt invitați să participe la o serie de discuții despre actualul context economic, angajabilitate si politici educaționale în mediul universitar.

Evenimentul, primul din seria Global Policy Dialog, se desfășoara sub titlul de Employability in Higher Education: Who Cares and Who Dares, având printre obiective identificarea perspectivelor si așteptărilor studenților, respectiv ale angajatorilor, în raport cu sistemul universitar românesc.

Prima zi a forumului este dedicată înțelegerii și aprofundării strategiilor instituțiiilor de învățământ superior si a mediului privat din Marea Britanie în ceea ce privește dezvoltarea angajabilității, comparativ cu practicile existente în România. Cea de-a doua zi aduce discuții dinamice în cadrul unei sesiuni World Cafe, precum și povești de succes menite să inspire către acţiuni concrete.

Participarea se face numai pe bază de înscriere, fie prin e-mail la adresa studentpolicyforum@leap.ro, fie prin intermediul site-ului.

Data limită pentru înscrieri este 13  Februarie 2012.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează