Efemer, diurna care nu trece

0

Înțelepțiți ieșim din LUCID, ca să plutim către o nouă lună plină de har: EFEMER, diurna care nu trece. Și cu-n nou loc de petrecut, spre Puzzle Club ușor pășim. Pe 1 februarie de la ora 15.30 te așteptăm cu pene pe veșminte sau în bucle asortat. Tu tot ce trebuie să faci este să dai un semn la noi@incubator107.com, că de îndată vei ajunge. Și dacă ți-a plăcut la noi, lasă 25 de lei în semn de apreciere

Luna februarie este pe val, printre nori pufoși și cu multă iubire în dar: prin scris trecutul ni-l vindecăm, prin exerciții de bikram yoga mintea și trupul le coordonăm, relațiile le armonizăm dacă ESPERE învățăm să comunicăm, inimile le echilibrăm, pe ritmuri de body percussion ne sincronizăm. Și ne imaginăm că zburăm până în Orientul Îndepărtat, tainele culturii japoneze să le deslușim, ca mai apoi, către plaiuri mioritice să revenim, cu drag cosițe urbane să împletim. Și când ne-o fi lumea mai dragă, aflăm cum să ne luăm concediu sabatic; și că-n tot acest timp, artiști ai clătitelor putem să devenim, cu trucuri de PR să ne iscusim, cu make-up demn de covorul roșu să ne dichisim. Și dacă ne place să pozăm, clipe cu sărituri în aer o să imortalizăm în colțul nostru fotografic.

Și cu dor de fulgii de nea, transformăm scena într-o bătaie memorabilă cu puf, pene și cu mult râs pe fundal. Așa că nu uita, când pleci d-acasă, adu-ți și perna cea pufoasă. Iar spre final, într-un concert nemuritor cu cei de la Eyedrops rezonăm.

Gând bun, înscrie-te numaidecât!

WEB efemer-01

 

WEB desfasurator-01

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.