Early bird de februarie la Fundația Calea Victoriei

0

Cea de-a doua lună din an este bogată în delicatese culturale la Fundația Calea Victoriei, cursuri noi, dar și ateliere despre relații fericite și iubire.

Până pe 29 ianuarie, te poți înscrie la cursurile din luna februarie, aplicând  Promoția Early Bird de Februarie cu 20% reducere.

Ți-am pregătit o listă bogată cu ateliere despre literatură universalăartăistorievestimentație și stilarta conversației în cupluteatru și scriere creativă.

Cursurile se desfăşoară fizic, la Fundaţia Calea Victoriei la sediul bulevardul Dacia 78 din Bucureşti sau online, Live Zoom.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 25-29 ianuarie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

Iată din ce cursuri și ateliere poți alege:

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.