Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Duruşa SummerHills 2012 – muzică, artă şi cultură în natură

0

Este a treia vară când ne pregătim să urcăm în urma tractorului, cu mâncare, muzică, prieteni şi corturi pe platoul din vârful dealului. Între 23 şi 26 august 2012, în satul Duruşa din comuna Valea Chioarului, Maramureş, se întâmplă Duruşa SummerHills. Timp de 4 zile ne manifestăm prin artă şi cultură, redescoperim prietenii şi uităm de zgomot şi agitaţie în favoarea muzicii, râsului cu poftă şi a mâncării cu gust.

Totul a început ca un picnic între prieteni, pe care îl facem mai vesel de la an la an, aşa că pentru anul acesta pregătim muzică, ateliere Arts&Crafts şi un playground mare, unde plănuim activităţi în soare, badminton, volei, frisbee şi ce ne mai inspiră.

Pentru că ne-am făcut prieteni noi, pasionaţi de plimbările extreme pe două roţi, avem în plan şi un concurs de Cross Country, pe un traseu prestabilit. Şi tot la capitolul prieteni noi, vom asista la un meci demonstrativ de oină, organizat de Federaţia Română de Oină şi poate chiar lovim mingea de câteva ori.

Suntem în vârf de deal, în mijlocul naturii, aşa că hotelurile le-am lăsat în urmă, iar zona de camping o să fie locul ideal de pus capul în iarbă.

Vă vom ţine la curent cu noutăţile apărute, iar până una-alta ne vedem pe site www.durusasummerhills.com şi pe Facebook.

Vă aşteptăm cu drag,

Echipa Duruşa SummerHills!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.