Dumitru-Dorin Prunariu a fost ales presedinte al Asociaţiei Exploratorilor Spatiului Cosmic – ASE Europe!

0

Cosmonautul Dumitru-Dorin Prunariu a fost ales preşedinte al Asociaţiei Exploratorilor Spaţiului Cosmic – ASE Europe! Evenimentul s-a întâmplat în cadrul celui de-al 23-lea Congres Planetar al Asociaţiei Exploratorilor Spaţiului Cosmic (ASE), congres desfăşurat la Kuala Lumpur în perioada 5-11 octombrie 2010.

Asociaţia Exploratorilor Spaţiului Cosmic (ASE este unica asociaţie independentă, non-profit, planetară, cu scop profesional şi educaţional a astronauţilor din întreaga lume, potrivit realitatea.net
Dumitru Prunariu s-a născut la 27 septembrie 1952, în Braşov. La 14 mai 1981, a devenit primul şi singurul român care a zburat vreodată în spaţiul cosmic.

Mai multe informatii pe realitate.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează