Doneaza 2% catre un ONG prin Harta Binelui / www.map4good.org

0

 

Doar 25% dintre romanii care au inregistrat venituri anul trecut au redirectionat 2% din impozitul pe venit catre o organizatie neguvernamentala. Cu toate acestea, donatiile din 2012 au ajutat peste 26.000 de ONG-uri din Romania.

Anul acesta, ti-e mai usor sa donezi 2% catre o organizatie neguvernamentala prin Harta Binelui (www.map4good.org). Iti este usor sa identifici organizatiile care produc o schimbare in comunitatea ta si astfel sa te asiguri ca macar 2% din taxele pe care le platesti sunt investite in beneficiul tau si al cauzelor care sunt importante pentru tine. In plus, pe harta Map4Good sunt numai organizatii neguvernamentale care au trecut printr-un proces de verificare legal si fiscal.

Cu Map4Good e simplu si rapid sa dai 2%: harta genereaza automat formularul 2% cu datele organizatiei in care vrei sa investesti. Dupa completarea si descarcarea formularului, acesta trebuie doar trimis la administratia fiscala de care apartii.

Investeste in comunitatea ta si doneaza 2% catre o organizatie neguvernamentala pana pe 25 mai 2013.

Map4Good este un proiect al TechSoup Romania. 

Despre TechSoup Romania

Tehnologie pentru ONG-uriTechSoup este cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din toata lumea.TechSoup Romania a sprijinit cele peste 600 de organizatii neguvernamentale membre ale comunitatii sale sa faca economii de peste 1.200.000 USD in ultimii 3 ani, avand in acelasi timp acces la cele mai noi programe si aplicatii – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficienta.

Alaturi de TechSoup Romania sunt parteneri internationali precum AdobeCisco si Microsoft care ofera cele mai noi programe si aplicatii organizatiilor romanesti in Programul de Donatii, dar si companii romanesti de IT – in programe precum ReStart Romania sauInnovation Labs.

map4good

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează