Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Doneaza 2% catre un ONG prin Harta Binelui / www.map4good.org

0

 

Doar 25% dintre romanii care au inregistrat venituri anul trecut au redirectionat 2% din impozitul pe venit catre o organizatie neguvernamentala. Cu toate acestea, donatiile din 2012 au ajutat peste 26.000 de ONG-uri din Romania.

Anul acesta, ti-e mai usor sa donezi 2% catre o organizatie neguvernamentala prin Harta Binelui (www.map4good.org). Iti este usor sa identifici organizatiile care produc o schimbare in comunitatea ta si astfel sa te asiguri ca macar 2% din taxele pe care le platesti sunt investite in beneficiul tau si al cauzelor care sunt importante pentru tine. In plus, pe harta Map4Good sunt numai organizatii neguvernamentale care au trecut printr-un proces de verificare legal si fiscal.

Cu Map4Good e simplu si rapid sa dai 2%: harta genereaza automat formularul 2% cu datele organizatiei in care vrei sa investesti. Dupa completarea si descarcarea formularului, acesta trebuie doar trimis la administratia fiscala de care apartii.

Investeste in comunitatea ta si doneaza 2% catre o organizatie neguvernamentala pana pe 25 mai 2013.

Map4Good este un proiect al TechSoup Romania. 

Despre TechSoup Romania

Tehnologie pentru ONG-uriTechSoup este cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din toata lumea.TechSoup Romania a sprijinit cele peste 600 de organizatii neguvernamentale membre ale comunitatii sale sa faca economii de peste 1.200.000 USD in ultimii 3 ani, avand in acelasi timp acces la cele mai noi programe si aplicatii – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficienta.

Alaturi de TechSoup Romania sunt parteneri internationali precum AdobeCisco si Microsoft care ofera cele mai noi programe si aplicatii organizatiilor romanesti in Programul de Donatii, dar si companii romanesti de IT – in programe precum ReStart Romania sauInnovation Labs.

map4good

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.